Tore blir bilselger for Peugeot i Bodø

nordvik

Tore Vold (56) har bakgrunn innen bank og finans, og har jobbet flere år i bilbransjen. Nå får han ansvaret for å selge Peugeot og varebil hos bilforhandleren O.P. Fure i Bodø.

– Det er med stor glede at vi kan ønske Tore velkommen i teamet vårt. Tore har solid erfaring og relevant kompetanse, og vi er takknemlig for at han ønsker å satse videre sammen med oss, forteller daglig leder Chriss Marken fra O.P. Fure.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

O.P. Fure ble etablert i 1950 og i juni overtok de agenturene for Peugeot og Citroën. Fra før er de forhandler av bilmerkene Opel, Suzuki og Isuzu. Marken forteller at det har vært spennende å utvide porteføljen, og at tilbakemeldingene fra kundene har vært utelukkende positiv: -Mange har savnet å ha en forhandler å henvende seg til, og det er hyggelig å bekrefte at både Peugeot og Citroën er kommet for å bli. I første omgang etablerte vi servicepunkt for Peugeot og Citroën, og nå er vi klar med selger for Peugeot. 

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Tore gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag:

– Peugeot representerer et bredt utvalg av spennende bilmodeller, og jeg ser frem til å møte kundene og bli med på reisen med å bygge opp og videreutvikle bilmerket i Bodø. 

Tore tiltrer stillingen 16. september. Han blir en del av et selgerteam bestående av tre selgere, hvor Gaute Laberg har ansvaret for Opel og bruktbil, mens Chriss konsentrere seg om salg av Suzuki og Isuzu.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.