Tok første stikk: Glimt utklasset Bohemians

glimt

Bodø/Glimt storspilte fra første minutt og det var ikke mye Bohemians 1905 fikk til. Glimt scorte 3 mål, Bohemians fikk ingen og Runar Espejord satte punktum for kampen.

Bodø fikk besøk av Tsjekkiske Bohemians 1905 for første runde i UEFA Europe Conference League. Supporterne fra Praha lagde mye lyd, men Glimt sto for trykket på banen og sjansene.

Rett før pause setter Albert Grønbeck inn 1-0 til Glimt. Og andre omgang er bare minutter gammel så setter Amahl Pellegrino inn 2-0 for Glimt.

Glimt gjør flere bytter, men beholder trykket og fortsetter med sjanser, og på overtid scorer Runar Espejord 3-0 og setter punktum for kampen.

– Vi gjør veldig mye bra. Vi skaper mye, og det er kun ørsmå detaljer som mangler for at vi skaper enda mer, sier Brede Moe til Direktesport.