ANNONSE: Tips for å rocke kurvene dine

Skjønnhetsstandarder er svært høye og krevende, spesielt for kvinner. Spesielt moteindustriens ultratynne skjønnhetsstandarder er skadelige for kvinner.

Kroppsbildepress kan påvirke både den fysiske og psykiske helsen negativt. Spesielt unge mennesker vil gjøre hva som helst for å lære sosiale mønstre og forventninger for å bli akseptert.

Med fremveksten av kroppspositivitet bevegelsen, blir flere og flere merker oppmerksomme på mangelen på riktig størrelse og mål for ulike kroppsformer. På nettbutikker som curvii.no kan du finne alle typer klær i riktig mål for kvinnelige kurvede kropper. 

På grunn av det sterke presset kan mange mennesker føle seg presset til å forme kroppen slik at den passer kroppsidealet og kan derfor slite med kroppsbildeforstyrrelser

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Derfor satser Norge på å fremme positiv legemliggjøring gjennom nasjonale tiltak som å regulere overdreven bilderedigering av influenceres sosiale medier.

Å bli venn med kroppen 

Se på kroppen din som et daglig mirakel som lar deg oppleve livet. Vær takknemlig for alle tingene du kan gjøre med den, og vurder å ta vare på den på måter som vil få deg til å trives.

Kanskje du vil prøve å male, lære å svømme eller forbedre dansebevegelsene dine. Aktiviteter som gjør deg begeistret vil reflektere i ditt velvære og kan hjelpe deg med å utvikle selvtilliten din.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Vis frem kurvene dine

Du kan bringe oppmerksomhet til de delene av kroppen din som du liker best ved å vise frem kurvene dine på riktig måte.

Foretrekk bukser, skjørt, kjoler, tights eller leggings med høyt midje. Eksperimenter med forskjellige stiler og stoffer til du finner den som er mest smigrende og behagelig for dine kurver. Disse klærne er hjelpsomme fordi de klemmer midjen din og forbedrer den kvinnelige formen på kroppen din. Hvis det er kaldt, ser en kåpe med belte eller fremheving i midjen supersøt ut i kalde årstider og bidrar til å balansere den klumpete effekten av mange lag.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Nøkkelen er selvtillit

Uansett hvordan du ser ut eller hvor hardt du prøver å glede andre, vil folk til slutt alltid ha sin egen mening basert på hva de mener er «sant». Ikke la andres kommentarer påvirke deg og nyt den du er i dag.

Velg måten å presentere for verden på der hvor du føler ditt mest autentiske og komfortable selv. Og husk at selvtillit er det beste tilbehøret for å forbedre både antrekket og det indre.

Kombiner selvtillit med vennlighet og et søtt smil for å se vakrere ut enn noen gang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.