Tilbyr å sponse Bullen-satsing

folkeautomaten

– Det er trist at Grace Bullen må leve under fattigdomsgrensa for å kunne satse på idretten sin. Vi legger gjerne penger på bordet slik at hun får mulighet til en bedre hverdag, sier Michel Sterk i Folkeautomaten.

– Vi elsker alle å være en del av suksessen når flotte idrettsutøvere setter Norge på kartet med internasjonale titler og medaljer. Derfor er det leit å lese at vår europamester i bryting, Grace Bullen, faktisk lever under fattigdomsgrensen for å kunne satse mot OL og en videre toppidrettskarriere, sier Michel Sterk, talsperson for spillselskapet Folkeautomaten.

Les også:  Rykter: Nikita Haikin til Glimt

Som et spillselskap med norsk profil og svært mange norske kunder, har Folkeautomaten et oppriktig ønske om å bidra til fellesskapet. Derfor ønsker Sterk å strekke ut en hjelpende hånd til Bullen og Bryteforbundet.

– Vi ser jo at det dreier seg om ganske overkommelige summer for gi Grace mulighet til å satse skikkelig, så vi går gjerne i dialog med henne og Bryteforbundet for å finne gode samarbeidsmuligheter. Som internasjonalt spillselskap har vi noe begrenset mulighet for å profilere oss gjennom en vanlig sponsoravtale, men jeg er helt sikker på at vi sammen kan finne en løsning. Ta kontakt med oss! oppfordrer Sterk.

Les også:  Triatlon: Vetle Bergsvik Thorn vant i Portugal

Han forteller at Folkeautomaten kontinuerlig mottar forespørsler fra enkeltpersoner, lag og foreninger som ber om økonomisk støtte fordi pengene ikke strekker til.

– Spillemiddelordningen i Norge er en flott måte å sørge for pengeoverføring til idrett, frivillighet og kultur på, men vi ser hele tiden at dette ikke er nok. Særforbund med gode sportslige resultater sliter med å tilby landets beste utøvere skikkelige økonomiske rammer. Samtidig tegnes det opp et stadig større klasseskille på grasrota mellom barn og unge som har råd til å henge med på idrettsaktiviteter – og de som ikke har det.

Les også:  Historisk: Utsolgt for sesongkort på Aspmyra!

I fjor offentliggjorde analyseselskapet Menon Business Economics en rapport som viser at inntektene fra dagens spillemiddelordning i regi av Norsk Tipping vil avta kraftig i årene som kommer.

– Medisinen mot dette kan være å regulere overføringene via statsbudsjettet og bevilge flere skattekroner. Eller å innføre en lisensordning for utenlandske spillselskap, slik at noe av vår nettoomsetning kommer flotte, norske formål til gode gjennom beskatning, lisensavgifter, sponsorater og samarbeidsavtaler med forbund, klubber og utøvere, sier Folkeautomatens talsperson Michel Sterk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.