Thon Hotels bygger nytt hotell i Lofoten

svolvær

På tomten til det gamle kjølelageret på kaia i Svolvær skal Thon Hotels bygge et nytt hotell med ca. 200 hotellrom og konferansefasiliteter.

– Lofoten er en viktig destinasjon for Thon Hotels, og det nye hotellet vil gjøre det mulig for flere gjester å oppleve Nord-Norge, nordlyset og naturen i øyriket. Hotellet vil skape nye arbeidsplasser og styrke samarbeidet med lokale aktører, så dette synes vi er et veldig spennende prosjekt, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Les også:  Buitink ny leder i Nordland SV

– Det blir en flott havnepromenade rundt det nye hotellet, og vi gleder oss til å vise frem det nye bygget som vil ligge i kort gåavstand fra Thon Hotel Lofoten. Mange turister og tilreisende finner i dag veien til Lofoten. Med en samlet kapasitet på ca. 400 rom vil hotellene også bli svært attraktive for konferanse- og kongresskunder fra inn- og utland, noe som også er svært viktig for utvikling av vintersesongen i Lofoten, sier Thorvaldsen.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Åpner nytt salgskontor
I forbindelse med kapasitetsøkningen i Lofoten øker Thon Hotels også satsningen på salg i Nord. Det nye hotellet vil derfor inneholde et nytt salgskontor med fire nye selgere som skal spesialisere seg på opplevelses- og arrangementssalg til alle Thon-hotellene i Nord-Norge.

– Lofoten er kanskje Norges fremste på kombinasjonen overnatting og naturbaserte opplevelser, så det er helt naturlig at denne satsningen legges til vårt nye hotell i Lofoten, sier Morten Thorvaldsen.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Fra før har kjeden Thon Hotel Lofoten i Svolvær som åpnet i 2009.

– Thon Hotel Lofoten er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus i Svolvær. Hotellet har med priser som Twinings Best Breakfast, Nordnorsk Markedsføringspris, Årets Matgledebedrift og Årets Eventarena markert seg som ett av landets beste hoteller, forteller Thorvaldsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.