Her er nye Volkswagen Golf 8

volkswagen

Nå er det klart for den åttende generasjonen av Volkswagens bestselger Golf: digitalisert, tilkoplet, framoverskuende, intuitiv å betjene og innovativt elektrifisert. Aldri før har Golf vært mer progressiv.

Den er tidenes bilsuksess – mer enn 35 millioner eksemplarer av Golf er solgt. Et fenomen. Nå går startskuddet for den åttende generasjonen av bestselgeren. Med hele fem hybridversjoner elektrifiseres kompaktklassen.

Den digitale arkitekturen gjør nye dimensjoner av intuitiv betjening mulig, for eksempel førerassistanse i opptil 210 km/h. Golf blir også den første Volkswagen som utnytter kollektiv trafikkinformasjon via «Car2X» til å varsle om mulige farer.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Volkswagen feirer verdenspremieren der Golfen ble oppfunnet; der den for 45 år siden ble utviklet og bygget: i Wolfsburg – selveste «Autostadt». Den nye Golfen kommer på markedet i Norge mot sommeren 2020.

Siden lanseringen for 45 år siden, har Volkswagen i Golf kombinert hverdagskvaliteter med et klart og presist design. Denne tilnærmingen fører den nye Golfen videre. Silhuetten er et godt eksempel på estetikk og funksjon i perfekt harmoni. Det sentrale elementet her er den karakteristiske C-stolpen. Den gir karosseriet en foroverrettet dynamikk, og fortetter inntrykket bakover. Nå tar den med arven fra den ikoniske ur-Golfen over i en ny tid.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Det ideelle forholdet mellom glassoverbygg (tak og vindusflater) og kropp (området under sidevinduene) gir Golf en sterk tilstedeværelse, og den lave taklinjen gir en autentisk sportslighet. De kraftfulle skuldrene og den solide hekken bidrar også til særpreget, sammen med den smale grillen og den omløpende linjen i høyde med dørhåndtakene.

LED-teknologi erstatter konvensjonelle lys i alle versjoner av den nye Golfen. Det nye lysdesignet blir dermed et dominerende og karakteristisk stilelement i den åttende Golfen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.