Sbanken gir alle kunder rentegaranti ut 2021

sbanken

Daglig leder i Sbanken Øyvind Thomassen takker for et helt unikt engasjement fra kundene gjennom de siste dagene og kvitterer rett og slett med rentegaranti og fortsatt gebyrfrihet ut året.

– Vi opplever et enormt engasjement etter nyheten om at DNB har lagt inn bud om å kjøpe oss. Særlig fra de fantastiske kundene våre. Det setter vi virkelig pris på, sier Øyvind Thomassen.

Les også:  Salget av lavprisprodukter øker kraftig

– Sbanken har alltid vært på lag med kundene våre. Det skal vi fortsette å være, for hos oss er det kunden som er sjefen. Derfor gir vi nå en rentegaranti til både nye og eksisterende kunder ut året. Den innebærer at vi ikke setter opp boliglånsrenten for noen av kundene våre i 2021, uansett hva som skjer, sier Thomassen.

– Vi kan på samme tid love at det ikke blir gebyrer på noen av våre tjenester. Sbanken er nemlig fullvaksinert mot gebyrvirus. De banksystemene vi har bygget håndterer rett og slett ikke gebyrer, avslutter Thomassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.