Vegard Henriksen gjenvalgt i Bodø FpU

vegard fpu

Onsdag 20. September avholdt Bodø Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) sitt årsmøte på Peppes Pizza i Bodø. Vegard Henriksen (17) ble i år gjenvalgt som formann.

– Det er en ære å få lov å lede Bodø FpU, jeg er ydmyk ovenfor årsmøtet som har gitt meg tilliten til å fortsette som formann.

Henriksen forteller videre at årsmøtet har gitt det nyvalgte styret klare tilbakemeldinger på hva de skal jobbe for dette året.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

– Vi har fått beskjed om å jobbe aktivt opp imot bystyregruppen til Bodø FrP, for å sikre politisk gjennomslag. I tillegg skal vi jobbe opp imot å bli årets lokallag, som deles ut av FpUs sentralstyre. Det er tilbakemeldinger jeg er glad vi har fått, nå har vi satt oss et mål, og det målet skal vi klare!

Henriksen avslutter med å si at han tror dette blir et fantastisk år, og garanterer at FpU kommer til å bli enda mer aktive i media i tiden fremover.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.