Norges Miljøvernforbund på plastryddings-tokt i Bodø

plast søppel

Norges Miljøvernforbund er på et landsomfattende plastryddings-tokt med MS Miljødronningen som startet i Oslo 28 Juli, og avsluttes i Grense Jakobselv i Finnmark i slutten av september.

Na har miljøvernerne kommet til Sandessjøen i Nordland for å rydde områder der, melder Norges Miljøvernforbund til Bodøposten.no.

– Vi ankom Sandessjøen den 29.08, etter å ha vært innom mange plasser langs kysten. Neste stopp er Bodø hvor vi etter seilingsplanen ankommer lørdag den 1. august, og blir sannsynligvis til tirsdag den 4. september, sier Arne Roger Hansen, Regionleder Midt-Norge i Norges Miljøvernforbund.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

I fjor reiste Norges Miljøvernforbund «halve» Norge rundt, og samlet inn utrolige 29 tonn plast fra Bergen til Finnmark sammen med masse frivillige.

– I år har vi tenkt å rydde hele kysten fra Oslo til Finnmark. Sammen med oppmøtte frivillige i Bodø skal vi rydde nærliggende områder hos dere for plast, sier Arne Roger Hansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.