Norges Skøyteforbund

Verdenscupen på skøyter åpner i Stavanger

Den internasjonale skøytesesongen åpner i Stavanger med første verdenscup 11.-13. november. Verdenscupen på skøyter var tilbake i Stavanger i 2021 for første gang på flere år. Og på tross av noen covid-restriksjoner var... Les mer »
norwegian

Norwegian gjenåpner baser i Stavanger, Bergen og Trondheim

Norge åpner opp, og i dag gjenåpner Norwegian basene på flyplassene i Stavanger, Bergen og Trondheim.  Siden mai har Norwegian opplevd en stadig økning i etterspørselen etter flyreiser. Etter at de nasjonale... Les mer »
manchester-united

SAS åpner direkterute fra Stavanger til Manchester

SAS svarer på den store interessen for engelsk fotball med å opprette en ny direkterute fra Stavanger til Manchester. Ruten vil være helårlig, med to avganger i uken.  SAS har løpende utvidet... Les mer »
Travel Retail Norway

Nytt parfymeri med taxfree-priser på Stavanger Lufthavn

Mandag 16. juni 2019 åpnet den nye Travel Value butikken på innenlandsterminalen på Stavanger Lufthavn for Travel Retail Norway (TRN). Butikken selger parfyme og kosmetikk til lave taxfree-priser og har i tillegg... Les mer »
david jensen

Netthandel stadig viktigere for norske bedrifter

Å kjøpe varer og tjenester online har blitt stadig vanligere og trenden er økende, også blant unge som oftere bruker smarttelefon. Trenden er at mange mindre butikker legges ned samtidig som at... Les mer »
sas

SAS med 17 nye ruter i sommeren 2019

SAS fortsetter å utvide sitt rutenett til og fra Skandinavia, og åpner 17 nye direkteruter med 6 helt nye destinasjoner. Faro i Portugal og Antalya i Tyrkia er nye destinasjoner Oslo. Fra... Les mer »
sandvolleyball

Arrangerer felles NM for 23 idretter

For første gang samles hele 23 forskjellige idretter på samme tid og sted for å avvikle sine norgesmesterskap. NRK og Norges idrettsforbund (NIF) går sammen om å arrangere NM-veka 2018, og sørger... Les mer »