Netthandel stadig viktigere for norske bedrifter

david jensen

Å kjøpe varer og tjenester online har blitt stadig vanligere og trenden er økende, også blant unge som oftere bruker smarttelefon. Trenden er at mange mindre butikker legges ned samtidig som at flere bedrifter satser på online salg.

Trenden har gjort at leverandører innen e-handel som Oslo Webdesign opplever økende etterspørsel fra bedrifter og organisasjoner over hele landet.

– Jeg startet som webdesigner for mange år siden, til å begynne med var det mange som ikke hadde tro på internett og e-handel, i dag er det obligatorisk å ha en nettbutikk eller en nettside, sier David Jensen som er daglig leder i Oslo Webdesign.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Oslo Webdesign er en av mange aktører innen webdesign som har ekspandert de siste årene og bedriften har i dag avdelinger i Oslo, Kragerø og Askim. Nå etablerer bedriften ny avdeling i Stavanger i Rogaland som har fått navnet Stavanger Webdesign.

– Vi har stor tro på fremtiden innen nettbruk og netthandel, særlig innen websider som også er tilpasset mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett, sier David Jensen.

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

– Det er viktig at næringslivet tilpasser seg den digitale hverdagen, for netthandel kommer til å bli stadig viktigere for norske bedrifter, avslutter Jensen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.