Norwegian gjenåpner baser i Stavanger, Bergen og Trondheim

norwegian

Norge åpner opp, og i dag gjenåpner Norwegian basene på flyplassene i Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Siden mai har Norwegian opplevd en stadig økning i etterspørselen etter flyreiser. Etter at de nasjonale smitteverntiltakene ble fjernet forrige uke, og myndighetene samtidig varslet at de globale reiserådene ville bli opphevet 1. oktober, har selskapet opplevd en svært stor økning i billettsalget. Den gradvis økende trafikken er bakgrunnen for at Norwegian gjenåpner basene. 

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

− Dagen i dag er en merkedag, og det er veldig hyggelig å gjenåpne basene på Sola, Flesland og Værnes. For selskapets ansatte med røtter i disse regionene gir hjemmebasene tilhørighet og en enklere hverdag, og som selskap gir det oss et godt fotfeste i viktige byer i Norge. Vi har mange lojale kunder som flyr til og fra disse byene, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian. 

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

I mars 2020 parkerte Norwegian så å si alle flyene i flåten, og det har siden da vært lav eller ingen aktivitet på basene. Basene ble formelt stengt 10. november i fjor. 

Fra basene på Sola, Flesland og Værnes flyr Norwegian til byer i Norge, og til populære destinasjoner i Europa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.