nord universitet

Nord universitet har fått klarsignal til byggingen av Blått bygg

Nord universitet og Statsbygg signerte i dag avtale om nybygg for en storsatsing på marin forskning og utdanning i Bodø. Byggestart for Blått bygg skjer allerede til sommeren. – Nå er vi... Les mer »
færd

Rapp Bomek leverer sikkerhetsløsninger til det nye Nasjonalmuseet

Rapp Bomek inngikk i mai en ny kontrakt med Statsbygg om å levere sikkerhetsdører og -porter til sluttføringsfasen av det nye Nasjonalmuseet i Oslo. Rapp Bomek samarbeider tett med Statsbygg for å... Les mer »
ragn sells

Gammel isolasjon fra regjeringskvartalet får nytt liv

Statsbygg tar ansvar og sørger for gjenvinning av gammel isolasjon fra regjeringskvartalet i et samarbeid med store aktører fra ulike bransjer. Regjeringskvartalet skal nå rives og gjenreises. Arbeidet med rivingen av R4... Les mer »
statsbygg

Statsbygg bygger Nord-Norges største solcelleanlegg

Statsbygg trosser mørketiden og etablerer Nord-Norges største solcelleanlegg ved Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet. Anlegget skal installeres på taket til nybygget for Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (ILP), som nå... Les mer »
glass og fasadeforeningen

Vil ha glass og aluminium i nytt regjeringskvartal

Betong, tre, stein, glass, stål, aluminium eller leire? Hva slags materialer bør brukes i det nye regjeringskvartalet? Leverandørindustrien er utfordret til å fortelle om de ulike materialenes styrker og svakheter med tanke... Les mer »
hus

Storkontrakt for LNS: Skal bygge 40 nye boliger på Svalbard

I løpet av året skal 40 nye boliger være klare på Svalbard og det er et selskap i LNS-gruppen som skal stå for grunnarbeidet til prosjektet. Bakgrunnen skal være at flere snøskred... Les mer »
radioaktiv

Statsbygg skal finne nytt deponi for radioaktivt avfall

Statsbygg har innstilt WSP Norge AS til å utrede nytt kombinert lager og deponi for radioaktivt avfall (KLDRA). Norges nåværende lager og deponi for radioaktivt avfall er i ferd med å fylles... Les mer »