bodø kommune

Bodø kommune signerte beredskapsavtaler

Nylig fornyet Bodø kommune samarbeidsavtaler om beredskap med henholdsvis Bodø Røde Kors, Redningsselskapet og Innstranden Sanitetsforening. Avtalene handler om samarbeid mellom Bodø kommune og de ulike aktørene, og om hva de kan... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Seks personer druknet i februar

Seks personer omkom i drukningsulykker i februar. Så langt i 2022 har 11 personer druknet, noe som er tre flere enn på samme tid i fjor, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Tre personer omkom... Les mer »
Redningsselskapet

Tre personer druknet i Nordland så langt i år

Sju menn og én kvinne omkom i drukningsulykker i oktober. Så langt i år har 67 personer druknet i Norge, men bare tre i Nordland, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Det er en nedgang... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Rekordsommer for redningsskøytene i Nord-Norge

Redningsskøytene i Nord-Norge rykket i løpet av sommermånedene ut på 461 oppdrag. Det er en økning fra 408 oppdrag i 2020 og en økning på hele 22 prosent siden normalåret 2019. Også... Les mer »
Redningsselskapet

5 personer druknet i august

Fem personer omkom i drukningsulykker i august, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har 57 personer druknet – det er en nedgang på 17 % fra i fjor. Reduksjonen skyldes i hovedsak færre drukningsulykker i mai og august.  ... Les mer »
tiktok iphone

Redningselskapets TikTok-stjerner til Bodø

Redningsselskapet hadde stor suksess i fjor da de ansatte de unge guttene Max Dahl Svendsen (19) og Torkel Westby (20) for å spre vannglede og kunnskap om sikkerhet i vannet på TikTok.... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: – 12 mennesker druknet i juli

12 personer døde i drukningsulykker i juli, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. 28 av de 51 personene som har druknet så langt i år, har omkommet i sommer. – Mens det var relativt få drukninger de to første ukene... Les mer »
Redningsselskapet

16 personer druknet i juni

Statsminister Erna Solberg fikk presentert drukningstallene da hun besøkte Redningsselskapet i Larvik og Stavern fredag. To dager tidligere druknet to menn i 70-årene i Numedalslågen i Larvik kommune. 16 personer, deriblant ett... Les mer »
båter

Redningsselskapet slår sammen Securmark og Småbåtregisteret til Norges største båtregister

Båteiere har i mange år kunnet velge mellom ulike båtregistre. Nå slås de to største sammen til ett register. Hensikten er at det skal bli enklere og tryggere for båteieren. – Redningsselskapet... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Redningsselskapet: – Fire personer druknet i mars

Fire personer omkom som følge av drukning i mars. Alle drukningene skjedde i forbindelse med bruk av båt. Ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk druknet totalt 12 personer i første kvartal. Alle 12 var menn.... Les mer »