Redningsselskapet

En splitter ny redningsskøyte er kommet hjem til Bodø

Ankomsten av RS 176 «Leif-Erik Simonsen» ble feiret i Bodø torsdag, hvor skøyta skal være med å redde liv de neste 20 årene. – Ingen tilfeldighet at vår mest moderne skøyte legges... Les mer »
redningsselskapet

Minnes druknede i Nordland med tomme stoler

Årlig blir det 90 ledige plasser rundt middagsbordet i Norge. I Nordland har 4 personer mistet livet til drukning i år. De tomme stolene tilhører alle menn. – Det er et tragisk... Les mer »
Redningsselskapet

Fire personer druknet i oktober

Fire personer omkom i drukningsulykker i oktober. Så langt i år har 73 personer druknet i Norge, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Siden 2017 har Redningsselskapet registrert mellom fem og 14 drukningsulykker i oktober... Les mer »
Redningsselskapet

Ny redningsskøyte i Bodø

Den nye redningsskøyta RS 176 «Leif-Erik Simonsen» ble døpt i Oslo tirsdag. – Dette er et fartøy som raskt kan rykke ut under barske forhold, sier president i Redningsselskapet, Jon Rysst. RS... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: Seks personer druknet i september

Seks personer omkom i drukningsulykker i september. Så langt i år har 69 personer druknet i Norge. Det er én flere enn på samme tid i fjor. Fem menn og én kvinne... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Redningsselskapet: 14 personer druknet i første kvartal

Sju personer omkom i drukningsulykker i mars. Så langt i år har 14 personer druknet i Norge, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Det er to færre enn på samme tid i fjor. Det er... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: Tre personer druknet i februar

Tre personer omkom i drukningsulykker i februar. Så langt i år har sju personer druknet i Norge, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har det vært fire færre drukningsulykker enn i... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: 7 drukningsulykker i Nord-Norge i 2022

Totalt mistet 88 personer livet i drukningsulykker i Norge i 2022. Det er en økning på 17 prosent fra 2021, da 75 personer omkom, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. 7 personer kom fra Nordland,... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Gjennomførte over 8000 oppdrag i 2022

Etter en rekordsommer på vannet i 2021 ble det i fjor en nedgang i antall oppdrag for Redningsselskapet. På landsbasis var det 8 prosent færre oppdrag. Totalt gjennomførte Redningsselskapets 54 fast og... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Seks personer druknet i november

Seks personer omkom i drukningsulykker i november. Ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk har 86 personer druknet så langt i år. Seks prosent av de som har druknet så langt i 2022 er barn under... Les mer »