Redningsselskapet

Redningsselskapet: Tre personer druknet i februar

Tre personer omkom i drukningsulykker i februar. Så langt i år har sju personer druknet i Norge, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har det vært fire færre drukningsulykker enn i... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: 7 drukningsulykker i Nord-Norge i 2022

Totalt mistet 88 personer livet i drukningsulykker i Norge i 2022. Det er en økning på 17 prosent fra 2021, da 75 personer omkom, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. 7 personer kom fra Nordland,... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Gjennomførte over 8000 oppdrag i 2022

Etter en rekordsommer på vannet i 2021 ble det i fjor en nedgang i antall oppdrag for Redningsselskapet. På landsbasis var det 8 prosent færre oppdrag. Totalt gjennomførte Redningsselskapets 54 fast og... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Seks personer druknet i november

Seks personer omkom i drukningsulykker i november. Ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk har 86 personer druknet så langt i år. Seks prosent av de som har druknet så langt i 2022 er barn under... Les mer »
Redningsselskapet

Sju personer druknet i oktober

Sju mennesker omkom i drukningsulykker i oktober. Så langt i år har 79 personer druknet, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. På samme tid i fjor hadde 68 mennesker druknet i Norge. Av de 79... Les mer »
redningsselskapet

40 mennesker druknet i sommer

Totalt 40 mennesker mistet livet i drukningsulykker i sommer. 17 av ulykkene skjedde i august, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. – Sommeren startet rolig med få ulykker i juni, men i både juli og... Les mer »
Redningsselskapet

Åtte personer druknet i første halvdel av juli

Så langt i juli har åtte personer omkommet i drukningsulykker. Hittil i år har 41 personer druknet, viser ferske tall fra Redningsselskapet. 7 av de 41 personene har omkommet i drukningsulykker i... Les mer »
redningsselskapet

Fem personer druknet i mai

Fem personer omkom i drukningsulykker i mai. Så langt i år har 25 personer druknet i Norge. I tillegg har to norske statsborgere druknet i utlandet, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. To av drukningsulykkene... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune signerte beredskapsavtaler

Nylig fornyet Bodø kommune samarbeidsavtaler om beredskap med henholdsvis Bodø Røde Kors, Redningsselskapet og Innstranden Sanitetsforening. Avtalene handler om samarbeid mellom Bodø kommune og de ulike aktørene, og om hva de kan... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Seks personer druknet i februar

Seks personer omkom i drukningsulykker i februar. Så langt i 2022 har 11 personer druknet, noe som er tre flere enn på samme tid i fjor, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Tre personer omkom... Les mer »