odd fellow redningsselskapet

Rekordsommer for redningsskøytene i Nord-Norge

Redningsskøytene i Nord-Norge rykket i løpet av sommermånedene ut på 461 oppdrag. Det er en økning fra 408 oppdrag i 2020 og en økning på hele 22 prosent siden normalåret 2019. Også... Les mer »
Redningsselskapet

5 personer druknet i august

Fem personer omkom i drukningsulykker i august, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har 57 personer druknet – det er en nedgang på 17 % fra i fjor. Reduksjonen skyldes i hovedsak færre drukningsulykker i mai og august.  ... Les mer »
tiktok iphone

Redningselskapets TikTok-stjerner til Bodø

Redningsselskapet hadde stor suksess i fjor da de ansatte de unge guttene Max Dahl Svendsen (19) og Torkel Westby (20) for å spre vannglede og kunnskap om sikkerhet i vannet på TikTok.... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: – 12 mennesker druknet i juli

12 personer døde i drukningsulykker i juli, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. 28 av de 51 personene som har druknet så langt i år, har omkommet i sommer. – Mens det var relativt få drukninger de to første ukene... Les mer »
Redningsselskapet

16 personer druknet i juni

Statsminister Erna Solberg fikk presentert drukningstallene da hun besøkte Redningsselskapet i Larvik og Stavern fredag. To dager tidligere druknet to menn i 70-årene i Numedalslågen i Larvik kommune. 16 personer, deriblant ett... Les mer »
båter

Redningsselskapet slår sammen Securmark og Småbåtregisteret til Norges største båtregister

Båteiere har i mange år kunnet velge mellom ulike båtregistre. Nå slås de to største sammen til ett register. Hensikten er at det skal bli enklere og tryggere for båteieren. – Redningsselskapet... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Redningsselskapet: – Fire personer druknet i mars

Fire personer omkom som følge av drukning i mars. Alle drukningene skjedde i forbindelse med bruk av båt. Ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk druknet totalt 12 personer i første kvartal. Alle 12 var menn.... Les mer »
redningsselskapet

88 personer druknet i 2020

Totalt druknet 88 personer i Norge i fjor, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Det er to flere enn i 2019. Flere druknet etter fall fra land og under bading i 2020 enn året før,... Les mer »
Redningsselskapet

Redningsselskapet: – Seks drukningsulykker i oktober

Fem voksne menn og en kvinne omkom i drukningsulykker i oktober, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har 84 personer druknet, noe som er seks flere enn på samme tid i... Les mer »
redningsselskapet

LESERINNLEGG: Redningsselskapets frivillige innsats er gull verdt

I en helt fersk rapport utarbeidet for Redningsselskapet, konkluderer Menon Economics med at verdien av det arbeidet de frivillige i organisasjonen legger ned, har en samfunnsverdi på 200 millioner kroner. Av Rikke... Les mer »