statens vegvesen

Brannøvelse i Sløverfjordtunnelen på E10

Torsdag 19. oktober holder Statens vegvesen en beredskapsøvelse i Sløverfjordtunnelen på E10 i Hadsel i Nordland. Det blir gjennomslipp av trafikk én gang i timen. Øvelsen i Sløverfjordtunnelen holdes om kvelden mellom... Les mer »
fotball kunstgress

Vil sikre flerbrukshall på Stokmarknes

Fylkesrådet i Nordland vil sikre flerbrukshall på Stokmarknes med en leieavtale til en verdi av 3 millioner kroner årlig. ­– En slik hall, med et stort og variert tilbud vil være et... Les mer »
nfk

Melbu-elever fikk milliongave

Elevene på kjøretøylinjen ved Hadsel vgs. på Melbu har mottatt en fullspekket Volvo XC90 til bruk i opplæring. Gaven er gitt av Volvo og Bil i Nord. Den store SUV-en hadde en... Les mer »
pressenytt

Hadsel-overlegens smitteverktøy hjalp hundrevis av kommuner – Nå får han pris!

Da koronapandemien kom til Norge, tok kommuneoverlegen i Hadsel ansvar for å utvikle et effektivt smittsporingsverktøy. Nå hedres prosjektet hans med DOGA-merket for design og arkitektur. – Vi hører ofte at det... Les mer »
nho

LESERINNLEGG: Dra hodet ut av Oslo-bobla, Vedum!

Ærlig talt, Vedum. Nu må du dra hodet ut av Oslo-bobla. Om så bare for et øyeblikk, hvis det skulle bli for ubehagelig i lengden. Her, utenfor bobla, finnes det en virkelighet... Les mer »
nfk

Kronprinsen besøkte Xplore North

Tre unge mennesker fra nord, som alle jobber med energi, ønsket kronprins Haakon velkommen til den felles nordnorske standen under oljemessa i Stavanger nylig. Kristiane Mauno Krystad – Arctic Energy i Finnmark, Signe... Les mer »
nfk

Markedsfører Nord-Norge med Xplore North under Oljemessa i Stavanger

– Oljemessa i Stavanger (ONS) har gått fra å være en arena for olje og gassindustrien til en bred energimesse, der også fornybarindustrien tar en stadig større plass. Derfor er det viktigere... Les mer »
nfk

Arbeiderpartiet i Nordland vil ha testsenter mot forurensing

Arbeiderpartiet i Nordland vil ha med seg hele fylkestinget i arbeidet med å realisere et testsenter mot akutt forurensing. – Et testsenter for arktiske forhold må ligge i nord. Da er Fiskebøl rette... Les mer »
politi

Bilbrann på Hadsel – En person skadet

Politiet fikk en elding om en trafikkulykke på Hadsel i 1-tiden natt til torsdag. Bilen hadde kjørt utenfor og det var fem personer i bilen. En person var skadet. Brannvesenet kom til... Les mer »
nfk

Milliontilskudd til miljøhavn i Hadsel

Hadsel kommune får fem millioner kroner til realisering av Stokmarknes miljøhavn. – Dette prosjektet kan gi konkrete bidrag til det grønne skiftet, sier fylkesråd for plan- og næring i Nordland, Linda Helen... Les mer »