Eirik Ulland Andersen kåret til årets spiller i eliteserien

ntb spiller

For tredje året på rad kårer NTB årets spiller i eliteserien. Dette er en pris som går til den som har fått høyest score på spillerbørsen som settes av NTBs reportere gjennom sesongen.

Årets pris går til Eirik Ulland Andersen (25) i Strømsgodset, som toppet NTB-børsen med en snittsum på 5,75. Han har spilt 26 kamper, hvorav 24 fra start. Midtbanemannen har scoret 11 mål, i tillegg til at han har bidratt med fem målgivende pasninger.

Les også:  Storslalom: Kongepokal til Stjernesund og Saltvik Pedersen

– I år var det konkurranse til siste kamp om den gjeve prisen. Vi er stolte av å kunne gratulere Eirik Ulland Andersen som årets spiller. Det er vel fortjent. Han kan se tilbake på en svært god sesong, sier Stian Johnsen, leder for sportsredaksjonen i NTB, som også delte ut prisen på vegne av NTB.

Eirik Ulland Andersen kommer opprinnelig fra Haugesund, men har spilt for både Hødd og Strømsgodset de siste sesongene. Premien er en grafikk av vinneren, laget av illustratør Pål Dybwik. Tidligere vinnere i eliteserien er Jonas Svensson i 2016-sesongen og Mike Jensen i 2015-sesongen, begge spillere fra Rosenborg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.