småbåt

1 av 3 fritidsbåtskader skjer på vinteren

Båtsesongen er på hell, men forsikringsselskap advarer mot å la båten stå uten tilsyn gjennom vinteren. Tall fra Finans Norge viser at det ble meldt inn 11 000 skader på fritidsbåter til... Les mer »
lås sikkerhet

Kun 1 av 4 bruker det beste middelet mot innbrudd

Kun 25 prosent bruker alarm når de ikke er hjemme. Det viser en ny undersøkelse. – Alarm er det beste virkemiddelet mot innbrudd, og bør brukes av flere, sier forsikringsselskap. 3 av... Les mer »
codan

Trege syklister er trafikkfarlige

En ny undersøkelse viser at 1 av 2 nordmenn mener at syklister som sykler for sakte på veien utgjør en trafikkfare. Like mange mener at syklistene ikke kan trafikkreglene godt nok. Undersøkelsen,... Les mer »
bolig kjøkken brann

8 av 10 mangler viktig brannsikring

Nær halvparten av brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner. En ny undersøkelse viser at 80 prosent mangler komfyrvakt. – Mange branner kunne vært unngått hvis flere hadde installert en komfyrvakt, sier forsikringsselskap. I en... Les mer »
lyd høyttalere radio

1 av 4 i Nord-Norge irriterer seg over støy fra naboen

En ny undersøkelse viser at støy er det som irriterer flest med naboen. Hele 20 prosent irriterer seg over naboens støy, og verst er det for de som bor i blokkleilighet. Norstat... Les mer »
iphone

Ny undersøkelse: 20% vet om forsikringssvindel

Forsikringssvindel er et stort problem. En ny undersøkelse viser at 2 av 10 kjenner noen som har jukset med forsikringen. – Omfanget er nok dessverre enda høyere, sier forsikringsselskap. Tallene kommer fram... Les mer »
jul

Disse julegavene bør du forsikre

De fleste gavene du får til jul er dekket gjennom reise- og innboforsikringen din. Er du derimot så heldig å få en gave med verdi over 25 000 kroner, kan du trenge... Les mer »
bil ratt speedometer

Vi bulker mest dagene før lillejulaften

De siste årene har 21. og 22. desember ligget på bulketoppen. – Glatte veier og julestress kan være en farlig kombinasjon, advarer Codan Forsikring. I fjor var fredag 21. desember dagen med... Les mer »
bil ratt speedometer

«Ingen» innrømmer å ha bulket inn i andre

Nesten 16 prosent av oss har opplevd at bilen er blitt skadet på en parkeringsplass, men kun noen få innrømmer å selv ha bulket borti en bil. – Noen må stå bak... Les mer »
bolig bil

2 av 10 får ikke stoppet vannet

Oppdager man en vannlekkasje er det viktig å få skrudd av vannet raskt. Det kan forhindre omfattende og kostbare skader. Nå viser en ny undersøkelse at 20 prosent ikke vet hvor stoppekranen... Les mer »