bravida

Rekordmange lærlinger i Bravida

Bravida Norge har som vanlig tatt inn mange lærlinger, og loser 200 nye lovende håndverkere inn i sine karrierer høsten 2023. Totalt er nå 579 lærlinger ansatt i bedriften – det er... Les mer »
bravida

Bravida lanserer GreenHub i hele Norden – Åtte nordiske storbyer fossilfrie

I dag åpnes Bravidas GreenHub-konsept i åtte nordiske storbyer, hvor leveranser av servicetjenester i bykjernen nå skjer ved bruk av elsykler, sparkesykler og gåturer. Leveransene fører til raskere service og er helt... Les mer »
bravida

Knalltall for Bravida april-juni 2020

Bravidas andre kvartalsrapport for 2020 er offentliggjort. Konsernsjef Mattias Johansson forteller om positiv resultatutvikling, organisk vekst og sterk kontantstrøm. Covid-19-pandemien har hatt mindre påvirkning enn ventet.  – Det er veldig gledelig at... Les mer »
bravida

Bravida med rekordstort antall lærlinger i 2019

Med over 400 lærlinger totalt, hvor over 170 er nye i år, tar Bravida sitt samfunnsansvar ved å være en av Norges største lærlingebedrifter! Bravida omsatte for 4,4 milliarder kroner i 2018,... Les mer »
bravida

God vekst og høy oppkjøpstakt for Bravida

Bravidas andre kvartalsrapport for 2019 ble offentliggjort i dag 19. juli, og konsernsjef Mattias Johansson forteller at det var enda et kvartal med god vekst og høy oppkjøpstakt for Bravida. – Etterspørselen... Les mer »
bravida

Sterk vekst og et stabilt resultat for Bravida

Bravidas første kvartalsrapport for 2019 ble offentliggjort i dag 7. mai, og konsernsjef Mattias Johansson forteller at det var enda et kvartal med sterk vekst og stabilt resultat for Bravida. – I... Les mer »
bravida

Bravida tar igjen inn 150 lærlinger

I 2018 vil 150 lærlinger fra hele landet starte sin læretid i Bravida. Målet er at alle skal få fast ansettelse i selskapet etter bestått fagprøve. For Bravida Norge er lærlinger en... Les mer »
bravida

Bravida vokser og trenger flere ansatte

Bravida Norge leverte et rekordår i 2017 med en omsetning og driftsresultat på henholdsvis 4.050 og 245 millioner kroner. Med en stor ordreinngang og ordrereserve på prosjekt, samt vekst innenfor servicesegmentet, har... Les mer »
bravida

Sterke kvartalstall for Bravida

Kvartalsrapporten fra Bravida Norge for siste kvartal 2017 er tilgjengelig og tallene er sterke for selskapet, 2017 er det beste året for Bravida noensinne. Nettoomsetningen økte med 15 %, den organiske veksten... Les mer »