Sterk vekst og et stabilt resultat for Bravida

bravida

Bravidas første kvartalsrapport for 2019 ble offentliggjort i dag 7. mai, og konsernsjef Mattias Johansson forteller at det var enda et kvartal med sterk vekst og stabilt resultat for Bravida.

– I første kvartal 2019 leverte Bravida en sterk vekst og et stabilt resultat. Ordrereserven er på rekordnivå, og kontantstrømmen de siste 12 månedene ligger godt over vårt finansielle mål. Prioriterte målsetninger for Bravida er å vokse innenfor service og være markedsledende på de stedene vi befinner oss. I løpet av årets begynnelse har servicevirksomheten fortsatt å vokse og ti oppkjøp som styrker vår lokale markedsposisjon har blitt gjennomført, sier Mattias Johansson.

– Vi er svært fornøyd med at omsetningen øker og også at ordrereserven fylles opp med gode prosjekter, istemmer Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge. – Det er også gledelig at vi har en fin utvikling i vår servicevirksomhet. På den annen side er det selvfølgelig svært skuffende at vi må nedjustere prognosene på to store rehabiliteringsprosjekter i rørvirksomheten i det tidligere Oras, noe som preger kvartalet.

Framtidsutsikter
Bravidas risikonivå er godt balansert gjennom at vi er lokalisert på et 160-talls steder i Norden med over 55 000 kunder i ulike segmenter. Den geografiske spredningen, det brede tilbudet og en stabil og differensiert kundebase gir lav eksponering mot individuelle markeder og kunder.

Ordrereserven ligger på et høyt nivå og fokuset på ordrereserven er mange små og mellomstore installasjonsprosjekter som sammen med vår store servicevirksomhet vil bidra til en stabil utvikling i fremtiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.