Bravida lanserer GreenHub i hele Norden – Åtte nordiske storbyer fossilfrie

bravida

I dag åpnes Bravidas GreenHub-konsept i åtte nordiske storbyer, hvor leveranser av servicetjenester i bykjernen nå skjer ved bruk av elsykler, sparkesykler og gåturer. Leveransene fører til raskere service og er helt fossilfrie.

Med den sentrale beliggenheten til GreenHub, midt i byen, betyr det at leveranser nå kan gjøres med elsykkel, sparkesykkel eller til fots, som tidligere ble gjort med bil. GreenHub reduserer utslippsnivåene samtidig som leveransene blir mer effektive ved å unngå trafikk, mulige bompenger og finne parkeringsplass.

Les også:  Ny undersøkelse: Vannkraftverk lar fisk dø i anleggene

– Jeg er utrolig stolt over at GreenHub-prosjektet nå går live i enda flere byer og at vi endelig kan starte med effektive og fossilfrie leveranser til våre kunder i hele Norden. Jeg vil også takke alle involverte i prosjektet som gjør dette mulig, dette er et stort steg i riktig retning for å bli et enda mer bærekraftig selskap, kommenterer Mattias Johansson, Bravidas konsernsjef.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Bravidas største fokus er på service og energieffektivisere bygninger med bærekraftige helhetsløsninger som gjør en forskjell, både for miljøet, samfunnet og klimaet. I arbeidet for en bærekraftig fremtid spiller valget av transportmiddel til og fra kunder en betydelig rolle. Bravidas mål er å på alle mulige måter bidra til å nå FNs bærekraftsmål innen 2030.

GreenHub er fra 1. september tigjengelig i byene Stockholm, Gøteborg, København, Aarhus, Helsinki, Oslo Lysaker, Trondheim og Kristiansand, samt Oslo sentrum og Bergen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.