Sterke kvartalstall for Bravida

bravida

Kvartalsrapporten fra Bravida Norge for siste kvartal 2017 er tilgjengelig og tallene er sterke for selskapet, 2017 er det beste året for Bravida noensinne.

Nettoomsetningen økte med 15 %, den organiske veksten ble på 6 %, ordrereserven var 19 % høyere og driftsresultatet økte med 10 %.

Organisk vekst over målet
– Under 2017 og i fjerde kvartal viser vi vekst i samtlige land. Vi vokste med 15 prosent i kvartalet og med 17 prosent under året. Den organiske ble på 6 prosent både for kvartalet og for hele året, noe som er over vårt vekstmål, sier konsernsjef Mattias Johansson.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Det er godt å se at vårt initiativ for å vokse på service gir resultater, med en vekst på 16 prosent i 2017 og hele 25 prosent i fjerde kvartal. I årets siste kvartal stod service for 50 prosent av vår omsetning, sier Mattias Johansson.

Mye av veksten skyldes også oppkjøp.

Oppkjøp styrket Bravida
– Oppkjøp fortsetter å styrke Bravidas vekst innenfor både prosjekt og service. I 2017 har vi gjennomført fire oppkjøp som styrker vår markedsposisjon. Vi kommer til å fortsette å vokse gjennom oppkjøp, og har så langt i 2018 gjennomført tre oppkjøp, sier Mattias Johansson.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Det strategiske oppkjøpet av Oras innebærer at vi nå er markedsleder i Norge, og har styrket markedsposisjonen vesentlig innen rør og ventilasjon, avslutter konsernsjef Mattias Johansson.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.