Stor sannsynlighet for Glimt-nedrykk

glimt supporter

Bodø/Glimt berget plassen i Eliteserien med et nødskrik i fjor, og nå tror NordicBet at det blir en ny kamp for å overleve denne sesongen.

I en pressemelding forteller oddselskapet at de spår Glimt helt i bunnen av tabellen. Satser du 100 kr på at Bodø/Glimt vinner Eliteserien vil du sitte igjen med 20 000 kr om det skjer. Det er likt med Stabæk og Ranheim, og kun nyopprykkede Mjøndalen gir en høyere tilbakebetaling.

– Bodø/Glimt viste forrige sesong at de er et av de svakeste lagene i Eliteserien, og laget virker ikke noe sterkere i år enn i fjor. De har riktig nok gjort det veldig bra i treningskampene i vinter, men vi føler oss rimelige sikre på at de kommer ned på jorda igjen når alvoret starter, forteller Christer Johansen fra NordicBet.

Les også:  Fotball-EM: Nå tar gressklipperen måldans!

Troppen er for dårlig
Johansen jobber med odds på norsk fotball for spillselskapet og følger Eliteserien. Han mener at Glimt har kommet dårlig ut av vinterens overgangsvindu.

En svak Bodø/Glimt-stall har bare blitt svakere i løpet av vinteren. Bjørnbak var kanskje Glimt sin beste spiller i fjor. Han er nå borte, og det har ikke kommet inn noen klar erstatter. Det er klart det slår uheldig ut for Glimt sine sjanser til å overleve. Troppen er for dårlig, sier Johansen.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

I tillegg til stopperkjempen har også Kristian Fardal Opseth forsvunnet fra Aspmyra. Angrepsspilleren ble i fjor lagets toppscorer med ti nettkjenninger. 18 år gamle Victor Boniface er hentet inn som erstatter, men Johansen er usikker på om unggutten er mannen som kan skyte Glimt til ny Eliteserie-kontrakt.

– Boniface er absolutt en spennende unggutt, og i treningskampene har vi sett tendenser til at han kan bli en populær spiller på Aspmyra. Likevel virker han veldig uferdig, og vi tror at Bjørkan gjerne også skulle hatt en mer rutinert til å kjempe om en plass på topp. Heldigvis for Bodø/Glimt er det flere andre lag som også har klare mangler i sine spillerstaller før sesongstart, men det er stor sannsynlighet for at Glimt kommer til å rykke ned, avslutter Johansen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

NordicBets vinnerodds for Eliteserien:

Rosenborg – 2,00
Molde – 2,75
Brann – 10,00
Sarpsborg 08 – 10,00
Vålerenga – 20,00
Strømsgodset – 20,00
Haugesund – 50,00
Odd – 75,00
Kristiansund – 100,00
Tromsø – 100,00
Lillestrøm – 100,00
Viking – 110,00
Bodø/Glimt – 200,00
Stabæk – 200,00
Ranheim – 200,00
Mjøndalen – 301,00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.