ANNONSE: Spill og moro for å holde hjernen skarp under karantene

I dagens samfunn har mange blitt satt mer eller mindre ufrivillig i karantene og har generelt sett tilbragt mye tid alene utenfor kontoret. Noen har blitt vant til å jobbe fra hjemmekontor og drives med det, mens for andre er det et savn å ikke kunne dra på kontoret for å kjenne på den sosiale stemningen som jobben gir.    

Videomøter er blitt en rutine, samtidig som det har blitt vanligere å tilbringe mer tid sammen med familien på hjemmebane. Mange bruker tiden på å spille klassiske brettspill, noe som tidligere var gått i glemmeboka for de fleste. Andre har funnet ut at man kan spille sosiale spill over nett, som gjør at man fortsatt kan være sosiale med venneflokken sin, bare på en litt annen måte. Andre bruker mer tid på å være flittig i huset og hagen. Det finnes uansett mange muligheter, og her er variert spekter av ting man kan gjøre hjemmefra.

Les også:  Hva er Gacha-spill?

Quiz over nett med venner

Det er fortsatt fullt mulig å ha quiz-kvelder med venner, selv om det ikke lenger foregår på den lokale puben. Med nettsider som Jackbox.tv, kan man spille morsomme quiz-spill og andre konkurranse-spill med venner. Det hele strømmes via en egen plattform, og alle kobler seg opp og deltar i moroa med sin egen mobiltelefon. Spillet kan minne litt om den populære norske oppfinnelsen Kahoot! i den forstand, og er absolutt verdt å prøve ut.

Streaming av populære spill

Streaming, eller strømming som man sier på godt norsk, er blitt ekstremt populært. På plattformer som Twitch kan man finne personer som streamer at de spiller kjente og ukjente PC-spill og mye annet. Det er ingen grenser for hva man kan streame, og de mest populære streamerne, har tusenvis av seere som titter på mens de spiller og prater.

Les også:  Avslørt: De mest utrolige hemmeligheter i online kasinospill

Sportstitting og sportstipping

Det å se på sport har alltid vært populært blant mange nordmenn. I karantenetider er det kjekt å kunne se på sport når man slår på TV-en for å få tiden til å gå, og mange velger å gjøre sportstittingen enda mer spennende ved å tippe på kampene. På nettsider som Folkeriket.com kan man tippe på begivenhetene mens man ser på, enten det er snakk om fotball, håndball, vintersport eller noe annet.

Les også:  Hva er Gacha-spill?

Lag drømmehagen

Nå som sommeren er på full vei innover det norske land, er det mange som velger å tilbringe mer tid ute i hagen. Kanskje har du alltid drømt om å lage en vakker hage med flotte blomsterbed, eller hva med en liten dam der fuglene kan svømme rundt? Det finnes mange muligheter, og mange oppdager at de har grønne fingre i denne perioden, noe som gjør at hagen blir vakrere enn noen gang. K

Klassiske brettspill går aldri av moten

Hvis man vil spille noe sammen med familien hjemme, er de klassiske brettspillene alltid et godt alternativ. Med spill som velkjente Monopol, er man sikret timevis av underholdning, og garantert opphetede diskusjoner etter hvert som man kjøper eiendommen andre ville ha!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.