Ny Oslo Pride parade rekord

Foto: Oslo Pride

50.000 gikk i den største Oslo Pride paraden noensinne. 275.000 mennesker heiet paraden frem gjennom Oslos gater.

– Jeg har aldri opplevd lignende trykk i Oslo sentrum, sier en strålende fornøyd festivalsjef i Oslo Pride, Fredrik Dreyer.

Med 300 frivillige i ryggen har han sørget for en av årets virkelig største folkefester og et høydepunkt for alle som er opptatt av mangfold, likestilling og kjærlighet.

Les også:  Slik unngår du vannplaning og skader på bilen

– Det er så utrolig flott og rørende at så mange velger å vise sin støtte ved å dele denne fantastiske dagen med oss, fortsetter Dreyer.

Oslo Pride er en ikke-kommersiell og frivillig drevet festival. Rundt 300 frivillige har stått på dag og natt under festivalens 10 dager.

– Vi er utrolig stolte av våre frivillige som er med på å skape en åpen, inkluderende og gratis festival. Det vet vi er viktig for alle de titusenvis av menneskene som kommer til oss. En dag håper vi at alle skeive føler den samme tryggheten som de føler under våre arrangementer også ellers i hverdagen, sier Dreyer.

Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

Foto: Oslo Pride

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.