SpareBank 1 Nord-Norge kjøper Fauske-bedrift

eiendom bodø

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Indre Salten, SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper Flex AS på Fauske.

– Salten er et svært viktig område for oss. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi satsingen vår i en region med et aktivt næringsliv og stor verdiskaping, sier Liv B. Ulriksen, konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge.  

Utvidelsen som nå finner sted, innebærer at SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper Flex AS. Dette betyr at 10 medarbeidere nå får ny arbeidsgiver, og at 170 bedriftskunder får ny leverandør. 

– Flex er en veldreven virksomhet. Når vi nå går sammen, vil det gi positive synergier for begge selskapene, og ikke minst for de mange små og mellomstore bedriftene i regionen som bruker våre tjenester. Jeg både tror og håper at kundene vil oppleve endringen som verdiøkende, sier Hanne Karoline Kræmer, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. 

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

Flex er det største regnskapskontoret i Indre Salten og har oppdragsgivere over hele landet. Når selskapet fra 15. september skifter eiere er det over 40 år med regnskapshistorie som blir SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge sin avdeling i Indre Salten. Endelig fusjonsdato er ikke satt, og selskapet vil fortsette sin selvstendige drift fram til fusjon er gjennomført. 

Flex AS er i dag eid av Iren Tverå, Lisbeth Karlsen og Vibeke Johansen – som alle tre også jobber som rådgivere i selskapet. De er svært fornøyde med å bli en del av SpareBank 1 Nord-Norge og Regnskapshuset. 

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

– Gjennom snart 30 år har vi utviklet selskapet til å bli regionens største regnskapskontor. Det er imidlertid en tid for alt, og vi kjenner nå at «timingen» er riktig for å selge. Da er det ingenting som føles mer riktig enn å se til SpareBank 1 Nord-Norge og Regnskapshuset. Vi føler oss hjemme i et nordnorsk finanskonsern med et hjerte som banker for både landsdelen, Indre Salten og Fauske, sier styreleder Iren Tverå. 

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

Daglig leder Jannike Moen mener det er trygt og godt å bli en del av et selskap som har betydelige muskler. 

– Det er mange endringer og trender som treffer regnskapsbransjen framover. Vi ser store fordeler ved å bli en del av et stort og solid finanskonsern som SpareBank 1 Nord-Norge. Det gir både oss og ikke minst kundene våre en trygghet, sier Moen.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.