avtale enighet

Slik bedrer INTUNOR utsiktene for norske kjedevirksomheter

Mange norske kjeder sliter med fallende lønnsomhet. Da er det viktig å iverksette tiltak som styrker resultatene. Det hjelper INTUNORs avdeling for økonomistyring stadig flere bedrifter med. Konkurranseklimaet blant norske kjedevirksomheter i... Les mer »
abonner

– Årsrapporten nesten død

Måten å skrive årsrapporter på har gått ut på dato, sier leder for revisjon i PwC, Eli Moe-Helgesen. Årsrapporten har vært og er muligens fortsatt et av de viktigste dokumentene en bedrift... Les mer »
regnskap norge

Regnskapførere til det største bransjetreffet noensinne

3.–4. september arrangerer Regnskap Norge Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen. Med 800 fremoverlente regnskapsfolk blir dette den største møteplassen for regnskapsbransjen – det største bransjetreffet noensinne! Konferansen avholdes på the Qube på Gardermoen.... Les mer »
regnskap norge

Når loven skaper kjeltringer: Nye millimeterregler hindrer forenklinger i næringslivet

Aldri før har vi sett et regelverk som står så i kontrast til forenklinger og hva som er mulig å gjennomføre i praksis. Kan norske myndigheter og politikere stille seg bak denne... Les mer »
regnskap norge

Nå får du økt skatt på forsikringen din

Ny ordning rammer alle som har forsikring gjennom jobben sin. Nå skal fordelen du må skatte av settes til hva du selv måtte kjøpe forsikringen for. Dette kan gi dobbel skatt, om... Les mer »
regnskap norge

Regnskap Norge fyller 50 år

9. mai 1969 ble Regnskap Norge stiftet under navnet Norske Regnskapsbyråers Forening. Det har vært 50 år med utvikling og vekst, og regnskapsbransjen står i dag i sin største omstilling så langt... Les mer »
regnskap norge

Regnskap Norge vil ha flere ansatte i Skatteklagenemnda

Skyhøy behandlingstid og diskriminering av saker kjennetegner dagens behandling av skatteklager. Finansdepartementet har nylig offentliggjort en rapport om opphopningen av ubehandlede klagesaker i Skatteklagenemnda og løsninger. Særlig viktig blir det å få... Les mer »
grense

LESERINNLEGG: Utenlandske svindlere og kriminelle må utvises fra Norge

Demokratene vil innføre en rekke tiltak som gjør det vanskeligere å svindle med norske velferdsordninger som ofte blir begått av utlendinger som etter min mening tilegner seg rettigheter i Norge, som de... Les mer »
revisorforeningen

Revisorforeningen: – Svært alvorlig kontrollsvikt i Brønnøysundregistrene

Det er svært alvorlig at falske erklæringer i prinsippet er «hvitvasket» i Brønnøysundregistrene. Likevel er dette bare en del av problemet. Det er heller ingen reell kontroll med innsendte årsregnskap og årsberetninger.... Les mer »
kredinor

Enklere å betale inkassogjelden hos Kredinor

For å gjøre det enda litt enklere for sluttkunden lanserer Kredinor nå nye «Min side» på kredinor.no. Løsningen er tilrettelagt for selvbetjening og gir tilgang til enkle betalingsløsninger som Vipps og kortbetaling... Les mer »