VIDEO: Skuffende uavgjort mellom Glimt og Haugesund

gunnar andreassen

Bodø/Glimt fikk besøk av FK Haugesund søndag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Glimt ligger i toppsjiktet mens Haugensund ligger i midten av tabellen, men Glimt har tapt eller spilt uavgjort flere kamper så det var mye spenning foran kampen.

Begge lagene spilte jevnt, Glimt hadde kanskje mer ballbesittelse, men Haugesund var farlig flere ganger. Første omgang endte 0-0.

I begynneslen setter Runar Espejord inn 1-0 i krysset for Glimt. Etter dette kommer Haugesund seg merr inn i kampen og Glimt sliter med å klarere. Etter 60 minutter setter Julius Eskesen inn 1-1 for Haugesund.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

Etter dette begynner Glimt å presse og kommer til flere sjanser, men Haugesund har flaks og stillingen blir 1-1 og peoengdeling til slutt.

– Vi har hatt ting vi har plages med, som vi jobber for å løse. Men alt går ikke alltid på skinner og det kan ta tid, sier Runar Espejord i Glimt til NRK

Glimt var nok det beste laget denne kvelden på Apsmyra, men 3 kamper på 8 dager kan sikkert være slitsomt.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

– Vi har stått i et ekstra tøft kampprogram, det merkes. Alt annet ville vært unaturlig. Samtidig liker vi at det er sånn. Vi får utfordringer og høydepunkter to ganger i uka. Det må vi bare akseptere, og løse det i de gjenstående kampene, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til NRK.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.