Bikelane slipper låta «Bird’s-eye view»

banditt

Bikelane er et Oslo-basert band som spiller stilren gitarrock med assosiasjoner til 90- og 00-tallets ikoniske indierock. Medlemmene er fra tidligere involvert i forskjellige bandprosjekter, blant andre Me and the Julios, Selmer og Girl in Red.

«Bird’s-eye view» er første smakebit fra deres kommende EP, «Wind-Ups». Bandet balanserer drivende gitarer, frekk bass og fengende vokal på en lekende måte.

Første smakebit fra Bikelanes kommende debut-EP slippes 23. september. «Bird’s-eye view» viser at Bikelane er et band som kan kunsten å balansere lekne melodier med tight og målrettet indierock.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

Låten kombinerer Radiohead-aktig fingerspill med The Strokes-vokaler når den beveger seg mellom det dystre og det lettsindige, frem til alt ender i et dansbart crescendo. Teksten forteller historien om den bedrukne «trekkoppfuglen» som ser seg selv kløne seg gjennom kjærestens venner sin vinkveld; – stemninger som bringes frem av drømmende gitarer og en dynamisk rytmeseksjon.

Med pruduksjon fra Taakeheimen Studios Morten Øby og mixing av Marius Elfstedt (MARIUS), har gjengen funnet frem til en mer raffinert sound i forkant av sin kommende EP-utgivelse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.