Skap den magiske julestemningen med disse nyhetene fra Kid Interiør

kid interiør

Nå skal vi snart ønske julen 2018 velkommen, og Kid Interiør ønsker å inspirere deg til å gjøre det julefint hjemme med flere spennende julenyheter.

Julen skal være en tid på året med hygge, fest, god mat og samvær med de vi er glade i. Men for mange betyr desember stress og tettpakket kalender.

– Vi ønsker å vise deg at å pynte til jul ikke nødvendigvis tar altfor mye tid og at det ofte kun er enkle ting som skal til for at du får det julefint hjemme. Det kan være et nytt julesengetøy i flanell, en delikat krans på ytterdøren eller en stor lysende julestjerne i vinduet, sier markedssjef Mona Kotte-Eriksen i Kid Interiør.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Interiør-butikkene har delt julesortimentet opp i 2 stiler: ‘Naturlig jul’ og ‘Klassisk jul’.

Naturlig jul
Den naturlige julen består av mange elementer fra naturen. Grønne kvister, kranser, planter og blomster. De lyse fargene, som vinterhvitt og gråtoner, kombineres med de grønne.

Denne stilen er elegant men moderne. Tekstilene er med grove teksturer, pels og filt, samt velour.

Klassisk jul
Dette er stilen for de som liker den klassiske kombinasjonen av julerødt og grønt. I denne stilen finner vi blant annet grønne kranser, girlandere, bark og dekorelementer i tre.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Tekstilene er myke og har store rutemønster i rødt og hvitt.

Julenyhetene vil være tilgjengelig i butikk fra uke 44, ifølge Kid Interiør.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.