Telia: Apples iPhone X på topp for tiende måned på rad!

iphone x

Nyheten Samsung Galaxy Note 9 har entret Telias topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i august. Apples iPhone X ruver fortsatt helt øverst, slik den har gjort siden lanseringen i november i fjor.

– Nyheten Samsung Galaxy Note 9 ble lansert i august, men den hadde salgsstart for sent i måneden til å hevde seg helt i toppen. Vi forventer dog at den etablerer seg blant topp 10-modellene fremover, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat, i en kommentar til listen.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Utover dette få endringer i toppen, der Samsung og Apple har fire produkter hver, mens Huawei P20 Pro fortsetter sin reise på listen. OnePlus 6 hevder seg også bra og fortsetter å selge nok til å klare en plass blant topp 10.

– Felles for alle modellene er at prisene er relativt høye og telefonene er avanserte, sier Lofthus. – Nordmenn er sultne på toppmodellene, og det gjenspeiler seg i snittprisene som ligger på 8000 kroner. Samtidig ser vi at syv av ti velger å kjøpe med Svitsj, og da er det mange som kan bytte telefon kostnadsfritt når en ny toppmodell er på trappene.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes:

Apple iPhone X (1)
Samsung Galaxy S9+ (5)
Apple iPhone 8 (2)
Apple iPhone 8 Plus (3)
Huawei P20 Pro (4)
Samsung Galaxy S9 (6)
Apple iPhone 7 (7)
Samsung Galaxy Note 9 (ny)
OnePlus 6 (8)
Samsung Galaxy S8 (9)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.