Nord-Europas største JYSK-butikk åpner i Bodø!

bodø

Mens andre bedrifter i detaljhandelen satser på mindre butikkonsepter går JYSK mot strømmen og åpner sin største butikk i Norge hittil. Butikken ligger i Innstrandveien 15 i Bodø.

JYSK Bodø har i en årrekke vært en av butikkene i JYSK-systemet med størst omsetning og selskapet har i en lengre periode vært på utkikk etter større lokaler med en mer tilgjengelig beliggenhet. Den nye butikken åpner dørene torsdag 27. september, kl. 09.00.

– Når de gamle Europris-lokalene endelig ble ledige grep vi muligheten til å bygge Nord-Europas største JYSK-butikk, sier Development Manager i JYSK Lars-Petter Christensen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Fokus på inspirasjon
Nye JYSK Bodø sitt salgsareal på over 1500 m2 vil bli fylt av de nyeste løsningene innen eksponeringer, lys og inventar. Andreassen tror det nye butikkonseptet vil bli tatt godt imot av kundene.

– Vi gleder oss til å presentere en supermoderne JYSK-butikk med god takhøyde, spennende farger og masse inspirerende utstillinger til kundene, sier Andreassen.

JYSK sine butikker er i kontinuerlig utvikling, men for Andreassen er det ekstra spennende å lansere et helt nytt konsept i hjembyen.

– Jeg startet selv karrieren min i JYSK Bodø, derfor er det ekstra gøy å få bygge den kuleste JYSK-butikken i Norge nettopp her, forteller Andreassen.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Spente ansatte
Hele teamet på JYSK Bodø ser gleder seg til å åpne den største JYSK-butikken i Nord-Europa.

– Å få mulighet til å drive en butikk av denne størrelsen blir absolutt min største utfordring hittil, og jeg ser veldig frem til det, sier butikksjef Jeppe Halvorsen.

Utvidet sortiment
Størrelsen til JYSK Bodø gjør det enklere å innrede lokalene med flere inspirerende utstillinger og vise frem et bredere utvalg av møbler enn det man vanligvis får oppleve i JYSK-butikker.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Det er stor interesse for vårt utvidede online only-møbelsortiment på JYSK.no. I den nye butikken får kundene mulighet til å ta og føle på varer som ellers kun er tilgengelige på nett. Slik vil kundene få et bedre inntrykk av møblene, forklarer Are Bjøntegaard, Sales & Marketing Manager i JYSK Norge.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge den 22. september i 1988, og har nå 94 butikker i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.