ANNONSE: Sesongens heteste trend – Hageportal for en Viktoriansk stil i hagen

En hageportal er en av de eldste og enkleste måtene å støtte planter på og gir samtidig en helt unik stil og stemning til hagen eller til uteplassen. Den kan hjelpe til med å definere stier og til og med hele områder i hagen din. Hageportaler trekker blikket og kan lede vei til rolige fellesområder eller avslappende områder i hagen litt skjermet fra travle plener eller grønnsaksplasser.

Fremhev og skap en planteoase i hagen 

Hageportaler er en vakker måte å vise frem klatreplanter på. Hagebuen lar deg spre disse vakre klatreplantene i hagen din, akkurat der du ønsker å ha dem. En hageportal i tre gir en robust og staselig følelse, og kan være et flott alternativ for å få en grønnere uteplass der det for eksempel er lite jord. Med få grep kan en hagebue introdusere mange blomster, slik at du kan lage en oase av planter i hagen. Det kan gi et tilskudd av farge og duft til hagen som vil gjøre hagen din til en vakker blomsterdrøm. 

Les også:  ANNONSE: Her kan du finne hunder til salgs

Lekre hagemøbler for en stilig uteplass

Hvem elsker vel ikke en lekkert innredet uteplass med hagemøbler som hever uteplassen på et blunk. Med et romslig bord og komfortable stoler eller en deilig hagesofa i stilfylt design kan du på en enkel måte forvandle uteplassen din til et innbydende oppholdssted. Utstyr terrassen med en kurvsofa og klassisk gyngestol, begge toppet med myke puter, og det kan fort bli det nye familierommet i de varme månedene.

Balkongen, terrassen og hagen er i søkelyset i de varmeste månedene og derfor er det avgjørende å velge de riktige hagemøblene for å fremheve uteområdet. Fyll uterommet ditt med personlighet og design med moderne hagemøbler, slik som elegante sofagrupper og utendørs spisestuer eller innred mindre uteplasser med runde bord og passende stoler til.

Les også:  ANNONSE: 3 gode grunner til å sende blomster til noen du er glad i

Fremhev uteplassen med tiltalende farger

Når du kjøper hagemøbler er du ikke begrenset til nøytrale farger eller de naturlige tretonene. Hagemøbler kommer nå i en rekke fargerike utførelser. Se etter møbler som passer med fargene som finnes i uteområdet ditt, på utsiden av hjemmet ditt eller i din ditt øvrige utendørsdekor. Velg for eksempel en hagesofagruppe i honningbrunt for å fremheve en naturskjønn stil, eller kombiner utemøbler i forskjellige farger.

Les også:  ANNONSE: Drømmer du om å få en søt firbeint venn? Du kan få ønsket ditt oppfylt på dyreportal.com

Vedlikehold av hagemøbler

For å få det meste ut av hagemøblene er det viktig med godt vedlikehold. Det gjør at de kan holde i år etter år. Børst regelmessig av skitt og rusk, og skyll etter behov. Tørk av søl og flekker umiddelbart med en våt klut og mildt såpevann. Vær klar over at visse væsker, som for eksempel solkrem, kan forårsake misfarging. Noen stoff har en vannavstøtende overflatebehandling (sjekk pleieveiledningen) som mister effekten over tid hvis man ikke vedlikeholder hagemøblene på riktig måte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.