Salg av gamingstoler til himmels

komplett

Komplett har hatt en eksplosiv vekst i salget av gamingstoler og gamingrelaterte møbler de siste årene. Siden kategorien ble lansert i 2014, er veksten på 210 % i antall solgte enheter.

– E-sport og gaming er i kraftig vekst, og mange investerer i riktig utstyr. Gamingstolen spiller en viktig rolle, og vi opplever stor etterspørsel etter disse produktene, også fra andre kundegrupper enn gamere. Noen bedrifter foretrekker gamingstol framfor ordinære kontorstol på grunn av den høye komforten den gir, sier Dag Pettersen, kategoridirektør i Komplett.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Veksten i første kvartal var på 50 %, og vi forventer at den vil holde seg utover i 2018.

I Norge er det tett opptil 700 000 gamere. I snitt bruker disse godt over to timer daglig på spill. Det forklarer noe av veksten. En riktig stol tilpasset høyde, vekt og kroppsfasong bidrar til økt komfort. For en del skal gamingmøblene passe inn med øvrig interiør – avhengig av hvor i huset «gamingkroken» er plassert.

Les også:  Avslørt: De mest utrolige hemmeligheter i online kasinospill

– Det kan virke som om møbelbransjen har sovet i timen, og ikke fått med seg den enorme utviklingen det har vært i spillinteressen til nordmenn de siste årene. Vi erfarer at kunder villig investerer for 3 000,- eller mer for å få stol tilpasset egne behov. I tillegg ser vi at forbilder (influencers) spiller en viktig rolle når valg av utstyr skal gjøres. Det er også stor interesse for gamingbord som erstatter for den tradisjonelle kontorpulten. Fotskammel, gulvmatter og fot-hviler er også noe av utstyret som tilbys den voksende gruppen av gamere, avslutter Dag Pettersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.