Rusta med ny kolleksjon: Henter inspirasjon fra skandinavisk natur

elsaform

Rustas har utviklet en egen kolleksjon som lander i varehusene i midten av august. Det nye varemerket ELSAFORM preges av det enkle, holdbare og naturlige.

I utviklingen av den nye kolleksjonen har de hovedsakelig hentet inspirasjon fra naturen. Resultatet er håndplukkede innredningsprodukter i holdbare materialer og tidløs design.

– Produktene er inspirert av den skandinaviske naturen og dens farger. Sortimentet preges av materialer som tre, ull, bomull og munnblåst glass. Materialer som kan leve lenge takket være sin slitestyrke og klassiske uttrykk, sier Kristina Englesson, leder for interiørdesign i Rusta.
Med en jordnær fargeskala i grått, beige, matt blå og grønt, er produktene enkle å kombinere med aksentfarger og mønstre i sesong.

Les også:  Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

ELSAFORM-sortimentet består av interiør for hele hjemmet, med ekstra vekt på soverommet og fine detaljer til borddekkingen. Du finner også småmøbler for inngangspartiet, rengjøringsprodukter i naturmaterialer, tepper, pledd og dekorative detaljer. Blant produktnyhetene finner du duker, servietter og sengetøy i washed cotton, som med sin linaktige følelse gir et rustikt og gjennomført uttrykk. Drikkeglass og vaser i munnblåst glass er andre nyheter som gjør det enkelt å fornye hjemmet.

Les også:  4. april er gulrotens dag

– Med ELSAFORM vil vi ta Rustas innredningssortiment til et nytt nivå. Vi ser at det finnes en stor interesse for produkter av høy kvalitet og naturlige materialer hos våre kunder, og med denne serien får man det også i vakker og tidløs design, sier Kristina Englesson.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.