VIDEO: Ane Brun ute med låta «Song for Thrill and Tom»

hes

Ane Brun fortsetter å dele låter som perler på en snor. Nå slippes den fjerde i rekken, «Song for Thrill and Tom». Låten er hentet fra hennes åttende studioalbum, som ventes til høsten.

«Song for Thrill and Tom» er om en kompleks, vakker og ekstraordinær kjærlighetshistorie.

– Noen ganger er sangene mine inspirert av andre menneskers liv, og jeg forsøker å beskrive deres skjebner gjennom mine egne filtre. Dette er en av de sangene. Hovedkarakterene er ekte mennesker i mitt liv, som jeg har prøvd å portrettere så autentisk som mulig, så det blir et slags musikalsk monument over kjærligheten de har opplevd. Som en ring på fingrene deres. Hovedpersonene i «Thrill and Tom», er mine kjære venner Tirilleia og Tom, hennes livs store kjærlighet, som gikk bort så tragisk for to år siden, forteller Ane.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.