Regnskapsførere som satser lokalt

bdo

BDO ønsker å forsterke lokalt næringsliv. Selskapet ligger helt i tet også når det kommer til digitale løsninger. Nå slår de seg sammen med Regnskap Nord-Norge i Tromsø, Averdi i Harstad og Averdi i Narvik. De motiverer satsningen i at lokalkunnskap, personlige relasjoner og kundeinnsikt er like viktig som digitalisering.

Mens stadig flere virksomheter velger å sentralisere i takt med digitaliseringen går BDO motstrøms. De velger å kombinere lokal tilstedeværelse med innovative digitale løsninger.

– Vår virksomhet er tuftet på personlige relasjoner og kundeinnsikt. Samtidig ser vi at bransjen vår i stor og økende grad digitaliseres. Vi tror at den beste kundeopplevelsen skapes ved å kombinere lokal tilstedeværelse med relevante digitale løsninger. BDO har begge deler, sier Stig Wærnes, partner i BDO (bildet).

Les også:  - Arbeidsgiver bør hjelpe medarbeidere med dårlig råd

Han forteller også at han ser frem til å bli en del av et miljø som kan tilby kundene spisskompetanse innenfor flere områder. Bjørn Harald Berg, som leder Averdi Harstad, deler den oppfatningen.

– BDO kombinerer verdien det har å være lokal med styrken som ligger i å være et etablert nasjonalt og internasjonalt kompetansehus med investeringskraft. Som en del av BDO kan vi tilby lokal spisskompetanse innenfor regnskap, revisjon, rådgiving og advokattjenester, forteller han.

Les også:  SpareBank 1 Nord-Norge oppretter Nord-Norsk fond

Kollega Ketil Bonsaksen, som leder Averdi Narvik, supplerer:

– Vi synes det er spennende å bli en del av et større miljø. Vi vil bidra til å forsterke og videreutvikle næringslivet i Nord-Norge. Som en del av BDO tror jeg vi er i stand til det i enda større grad, sier Bonsaksen.

Stig Wærnes er leder for BDO i Midt- og Nord-Norge. Han forteller at Nord-Norge er et satsningsområde for selskapet.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

– I BDO ser vi på Nord-Norge som en viktig region. Vår ambisjon er å være med å utvikle regionen videre ved å tilby de beste løsningene til våre kunder. Vi skal være den fremtidsrettede løsningsleverandøren. Med oss som sparringspartnere kan virksomhetene trygt kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet, og overlate resten til oss, sier Wærnes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.