RBK vant 3-1 over Glimt

fotballbane

Det var duket for treningskamp mellom Rosenborg og Bodø/Glimt i Trondheim torsdag kveld. Det endte med tap for de gule.

Glimt startet med Nikita Haikin, Morten Konradsen, Brede Moe, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan, Adan Hussein, Patrick Berg, Ulrik Saltnes, Philip Zinckernagel, Endre Kupen og Jens Petter Hauge.

Kampen var jevn og uten scoringer i første omgang, men i andre omgang ble det fire mål.

Dino Islamovic scoret for RBK etter 48 minutter, og etter 52 minutter fikk Samuel Adegbenro i RBK kontakt med nettmaskene.

Patrick Berg scoret for Glimt etter 55 minutter. Da kampen var en time gammel ble det 3-1 for RBK etter scoring av Kristoffer Zachariassen.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.