Queens of the Stone Age slipper albumet «In Times New Roman…»

playground

Fansen har lenge ventet på ny musikk fra de levende legendene i Queens of the Stone Age, og nå annonserer de sitt åttende studioalbum som slippes 16. juni via Matador. Albumet som har fått navnet «In Times New Roman…» er rått, til tider brutalt og anbefales ikke for sarte sjeler.

Likevel er dette kanskje det vakreste og definitivt mest givende albumet i bandets episke diskografi. Joshua Hommes skarpeste tekster til dags dato er drevet av den umiddelbart identifiserbare QOTSA-signaturen, med nye og enestående vendinger i hver eneste låt.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

“The world’s gonna end in a month or two» synger Homme og spør “What do you want to do to with the time you’ve got left?”. Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita,Michael Shuman og Jon Theodore kan nok ikke redde oss fra undergangen, men de kan lede oss inn i den.

Albumet er spilt inn på Hommes egen Pink Duck (RIP) og Shangri-La studio, produsert av bandet og mikset av Mark Rankin. Albumet blir tilgjengelig på alle digitale plattformer og på vinyl og CD 16. juni. Artwork og dobbel LP designet av mangeårige samarbeidspartner Boneface.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.