Per Sandberg og Bahareh Letnes i Charterfeber på TV3

tv3

Charterfeber gjorde et sterkt comeback i fjor og nå er innspillingen av en ny sesong i full gang. Med glede kan vi bekrefte at to av deltakerne i årets vakreste chartereventyr er Per Sandberg og Bahareh Letnes.

Charterfeber har sesongpremiere til høsten på TV3, Viafree og Viaplay.

Per og Baharehs reise gikk til Gran Canaria og turistbyen Puerto Rico, en norsk favoritt! De ankom øya på selveste Valentines Day, så alt lå til rette for en romantisk middag samme kveld. Kamerateamet fulgte turtelduene i en uke som var spekket av morsomme opplevelser, alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk. 

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

– Vi sa umiddelbart ja til å delta i Charterfeber. Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning. Bahareh og jeg bruker 2019 som et mulighetsår – vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser. Vi har virkelig fått kjenne på fordommer og her utfordrer vi igjen. Vi hadde en fantastisk uke sammen, sier Per Sandberg.

Les også:  Nordmenn på ferie: Frykter magetrøbbel mer enn skogbrann

I tillegg til Per og Bahareh, får vi gjensyn med blant andre den alltid positive Fred Åge, Bjørge aka «løkmannen» og kona Tove, i tillegg til familier, vennegjenger og kjærestepar som er med på Charterfeber for første gang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.