Oversikt over ledige studieplasser

noroff

Har du enda ikke sikret deg studieplass til høsten? Se oversikt over ledige studieplasser her.

I disse dager får mange svar på hovedopptaket i Samordna opptak, og ikke alle har kommet inn på førstevalget sitt. På Noroff er det ledige studieplasser i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Noroff – School of Technology and Digital Media er kjent for utdanninger innen IT-sikkerhet, 3D, design, filmproduksjon og lyd- og musikkproduksjon.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Nyeste tilskudd i porteføljen er bachelorgraden cyber security. Den treårige utdanningen er tilgjengelig på campus i Kristiansand og i Oslo.

– Vi jobber for å skape relevante utdanninger tilpasset en digital- og teknologisentrert fremtid. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring, sier prorektor i Noroff, Beathe Due.

– Gjennom utdanningen får studentene relevante utfordringer gjennom klasseromsundervisning, gjesteforelesninger, selvstudium og nært samarbeid med bransjene. Våre studieplaner gjenspeiler morgendagens digitale behov, sier hun.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

Noroff har studier på både fagskole- og høyskolenivå, med campuser i Stavanger, Kristiansand, Bergen og Oslo, og tilbyr de fleste studiene også som nettstudier.

I vår meldte Noroff om 66 prosent vekst i søknader. Høsten 2019 ventes over 2200 studenter.

– Dette er fjerde året på rad med eksplosiv vekst. Det er gledelig at vi har så mange tilbud som er populære hos studentene, avslutter Due.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.