Nå kan du betale regninger med Facebook Messenger

iphone

Som første bank i Norden lanserer nå Nordea i samarbeid med Nets den første banktjenesten via Facebook Messenger. Første tjeneste ut er regningsbetaling. Med kun noen tastetrykk kan du betale eFakturaer i Facebook Messenger, hvor og når som helst.

Dette er en ny kanal og mulighet, og du vil fortsatt kunne betale eFakturaer i mobilbanken eller nettbanken om du ønsker det.

– Å betale regninger har aldri vært gøy, men nå gjør vi det i hvert fall veldig enkelt for kundene våre å betale regninger på en plattform de aller fleste allerede er på, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Betaling av eFaktura er en helautomatisert tjeneste som skjer via chat med en robottjeneste i Facebook Messenger. Betaling i Facebook Messenger er en sikker løsning. Du logger deg inn med BankID første gang, og deretter kan du bruke samme PIN-kode som du har opprettet i mobilbanken. I Facebook Messenger vil du enkelt kunne bekrefte, se og endre dine eFakturaer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.