Kathtrine Vassbotn vil at du skal Kom Heim

kom heim

Bodøjenta Kathrine Vassbotn åpner i disse dager kafeen Kom Heim på Mørkved. Hun har jobbet på kafe i 10 år og er nå klar for nye utfordringer med sin egen kafe.

Kathrine er glad i å bake, lage mat, jobbe med mennesker og økonomi, så dette skulle passe henne utmerket. Bodøposten.no har tatt et intervju med kafe-gründeren.

Og Kathrine har allerede planene klare for menyen på Kom Heim.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

– Det blir hjemmelagde kaker, møsbrømlefse. I disken blir det salater, croissanter, bagels og baguetter. I starten skal jeg stå alene på jobb på dagtid, så da blir det «dagens lunsj». Så blir det kanskje en større lunsjmeny etter hvert, sier Kathrine.

Og om du planlegger å ta turen innom Kom Heim på Mørkved er dørene åpne på dagtid og kveldstid i helgene, da hun planlegger både musikk og underholdning.

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

– Jeg tenkte å ha åpent hver dag 10-16. Og så er det mulighet for konserter, standup, osv. på kveldstid. Satser på å ha kveldsåpent fredager og lørdager, men det er spørs om det blir hver helg før jul, avslutter Kathrine.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.