Er det lurt å låne penger i 2024?

I et økonomisk landskap som stadig endres, spesielt i kjølvannet av de betydelige endringene som skjedde i 2023, har det blitt essensielt for både individer og familier å forstå kompleksiteten og dynamikken... Les mer »
kalkulator

Så mye dyrere har boliglånet blitt i 2023

Renteøkningene i 2023 har økt rentekostnadene betydelig for boliglånskundene. Rentene ser ut til å holde seg høye en god stund fremover, med mulig rentekutt neste høst. Flere banker velger å droppe denne... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Nå blir det enklere å starte bedrifter i Norge

Tidligere kunne det ta opptil 30 dager å få etablert et selskap. Gjennom et privat-offentlig samarbeid heldigitaliseres nå løsningen. Det gjør det enklere og raskere å starte bedrift. Målet er at næringsdrivende... Les mer »
bodøposten

Under angrep: Bodøposten.no forsøkt hacket nesten 1 million ganger!

Nettbanker og nettaviser er lokkende mål for hackere, og enkelte nettaviser er tydeligvis mer utsatt enn andre mediebedrifter. Den lokale nettavisen Bodøposten.no har blitt forsøkt hacket nesten 1 million ganger. – For øyeblikket... Les mer »
Finansforbundet

Regjeringen lanserer bransjeprogram for IKT og finans

Nå har regjeringen bestemt at arbeidertakere i to nye bransjer får muligheten til å delta i etter- og videreutdanning tilpasset sin jobbhverdag. – Et viktig gjennomslag for våre 34 000 medlemmer, sier forbundsleder... Les mer »
forbrukslån

Fleksibel fakturering av kommunale gebyrer i Gildeskål

Gildeskål kommune tilbyr avtale om månedlig fakturering av kommunale gebyrer og eiendomsskatt, også kalt fleksibel fakturering. Tidligere har alle blitt fakturert 1 eller 4 terminer i året, med forfall i mars, juli, oktober... Les mer »

Bankteknologi for fremtiden

Bankteknologien utvikler seg i et raskt tempo, og bedrifter må ligge i forkant for å følge med. I dette blogginnlegget vil vi diskutere noen av de nyeste bankteknologiene som endrer måten vi... Les mer »
julegryta

Høye strømpriser: Økt pågang for Frelsesarmeen

Halvveis ut i desember opplever Frelsesarmeen stor pågang fra personer som søker hjelp i en trang og vanskelig desembermåned. Permitteringer som følge av ny nedstenging, renteøkning, og høye priser på strøm, bensin... Les mer »
klarna

Bare 1 av 3 nordmenn mener at banker og kredittselskaper er åpne om faktiske kredittkostnader

Bare drøyt hver tredje nordmann (37 %) opplever at banker og kredittselskaper er åpne og ærlige om de faktiske kostnadene ved bruk av deres betalingsløsninger. Nå tar Klarna grep og fjerner et... Les mer »
huseierne

Ny undersøkelse: Bankkonkurransen svekkes betydelig om DNB får overta Sbanken

En ny undersøkelse fra Oslo Economics viser at Sbanken er en av DNBs nærmeste konkurrenter. – Den viser at det er svært uheldig om DNB får anledning til å fjerne Sbanken som... Les mer »