Opplev verdens fem beste strender med Star Clippers

thailand

Små seglskip har en stor fordel. De kan legge til ved de vakreste sandstrender på de mest naturskjønne øyer. Som gjest nyter man nærkontakt med praktfulle natur og stillheten fra himmel og hav før man legger på svøm.

I år kan du komme til disse fem perlene av drømmestrender med Star Clippers skipene som har tre av verdens største seilskip. Pink Beach i Indonesia, Ko Hong i Thailand, South Friars Bay på St. Kitts, Plage d’Arone på Korsika og Captain’s Best i Grenadinerne.

Rosa sandstrand i Indonesia
Pink Beach, eller Pantai Merah på indonesisk, er som navnet røper en strand med rosa sand, én av kun syv i verden. Den ligger på Komodo Island og kan kalles et av verdens naturlige underverk. Fargen kommer fra mikroskopiske små dyr som kalles Foraminifera, som produserer et rødt pigment på korallrevene. Når de små fragmentene av rød korall blandes med hvit sand, dannes myk, vakker rosa nyanse.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

På Pink Beach skal man nyte synet av fargeprakten med den vakre turkise sjøen, den klare blå himmelen, det grønne tropiske landskapet – og den fascinerende rosa sanden. Korallrevene er i god stand med mange ulike fisketyper. Perfekt sted for snorkling.

Blå lagune og grønn vegetasjon i Thailand
Koh Hong eller Hong Island, er en vakker øy i Thailands farvann utenfor kysten ved Krabi. Hong Island er en del av Than Bok Khorani nasjonalpark og er kjent for en vakker blå lagune.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Inngangen er smal og beskjeden, vannet er helt krystallklart og det er ideelt for en svømmetur eller padletur.

Hvit endeløs strand i Karibia
South Friars Bay på St. Kitts i Karibia er en lang, særdeles vakker strand i sydenden av øya. Der er det strandrestaurant, bar og praktfulle muligheter for å svømme og snorkle, gå langs havet eller bare slappe av.

Strand for vannsport i Grenadinene, Karibia
Captain’s Best stranden ligger praktfullt til på en av øyene i Grenadinene. Det er et fredfullt, uberørt øyrike, hvor Captain’s Best er den vakreste stranden.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Her skal man bare nyte livet, ta en pause fra hverdagen, svømme, sole seg og prøve Star Clippers vannsportsaktiviteter. Kan det bli bedre på ferie?

Idyllisk naturstrand på Korsika i Middelhavet
Plage d’Arone på Korsika er en vakker halvmåneformet strand, som ligger idyllisk til med beskyttende terreng og åskammer i bakgrunnen. Her nyter man sin egen verden med strand, sol og svømming. Plage d’Arone med myk, fin sand omkranset av vill natur er en Middelhavsperle på vestkysten av Korsika.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.