Obama-stolen til Billigkroken på IKEA

ikea

Nå kan stolen Obama satt i bli din, til redusert pris selvfølgelig. – Den er tross alt brukt, sier varehussjef på IKEA Slependen, Sandra Schouten.

Stolen Barack Obama satt i på scenen under hans nylige besøk hos Oslo Business Forum, kommer nå i Billigkroken på IKEA Slependen. Varehussjefen forteller at stolen Barack Obama satt i heter LANDSKRONA, og at den fremstår som lite brukt.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

– Denne lenestolen har et varmt og innbydende utseende, med et rent og stilig uttrykk. Litt som presidenten selv altså. Det er heller ingen som har sølt noe som helst i stolen, og det kan virke som om Obama vet hvordan man behandler et møbel. Uansett pleier vi å anbefale alle som kjøper brukte IKEA-møbler å etterstramme, sier Schouten.

Hun påpeker at stolen i utgangspunktet selges etter «først til mølla»-prinsippet.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

– Det er mange møbler som skal inn i Billigkroken hver uke, og hvis man leter kan man oppdage helt uventede skatter. Her finnesvarer som kommer i retur, utstillingsmodeller, produkter vi ikke lenger har i sortimentet og helt nye produkter hvor emballasjen er brutt. Vi kommer ikke til å lage noe stor ståhei rundt akkurat denne stolen, bare fordi en president har sittet i den, avslutter Sandra Schouten, med et aldri så lite glimt i øyet

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.