KLM åpner alle flyruter fra Norge

klm

KLM Royal Dutch Airlines fortsetter å utvide sitt nettverk ytterligere og vil gjenoppta flyvninger mellom Kristiansand, Torp og Ålesund og Amsterdam fra 3. august med 5 ukentlige avganger fra hver flyplass.

Dette betyr at KLM i august igjen vil ha flyruter til Amsterdam fra alle de syv flyplassene i Norge som ble operert før Covid-19 startet. Den første uken i august vil KLM tilby 78 flyreiser fra Norge til Amsterdam sammenlignet med bare 14 den første uken i juni. Fra Amsterdam kan passasjerer fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

Les også:  50 år med tekst under korken!

– Vi er veldig glade for å være tilbake på alle «våre» norske flyplasser. Til tross for at vi er et nederlandsk flyselskap, har vi sterke bånd med Norge og vi er veldig stolte av vår historie med å fly til og fra Norge. KLM var det første flyselskapet som landet på Fornebu ved Oslo og Kjevik ved Kristiansand tilbake i 1939. I dag er vi det eneste flyselskapet som tilbyr flyvninger fra syv norske flyplasser til Europa, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Les også:  Avinors systemer ikke berørt av globale IT-problemer

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge:   Bergen - Amsterdam: 14 ukentlige avganger  Kristiansand – Amsterdam: 5 ukentlige avganger Oslo - Amsterdam:  21 ukentlige avganger  Stavanger - Amsterdam: 14 ukentlige avganger  Torp – Amsterdam: 5 ukentlige avganger Trondheim - Amsterdam: 14 ukentlige avganger  Ålesund – Amsterdam: 5 ukentlige avganger 

Nå er det stor etterspørsel etter flyreiser til det sørlige Europa som Hellas, Kroatia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Takket være gjenåpningen av alle syv rutene fra Norge til Amsterdam kan KLM tilby flyreiser til alle for å besøke familie og venner i utlandet, besøke favoritt steder og byer i Europa samt andre destinasjoner globalt via Amsterdam. Alle flyreiser og avganger er tilgjengelig for salg på klm.no. 

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Det er en del av strategien vår å fly ikke bare til hovedsteder, men også til sekundære byer. Så vi har valgt å åpne mange destinasjoner og gradvis øke frekvensene på våre flyavganger fra Norge. Vi ønsker å tilby kundene våre et bredt utvalg av destinasjoner som passer for de fleste behov våre kunder har for å reise, sier Halvor Gløersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.