Nytt styre i Nordnorsk Landbruksråd

Nordnorsk Landbruksråd

Tirsdag 06. februar ble det avholdt årssamling i Tromsø, og valgt et nytt styre bestående av, fra venstre: leder Anders Johansen (TINE), styremedlem Astrid Tove Olsen (Nordland Bonde- og småbrukarlag), styremedlem Svein Slåtsveen (Nortura) og nestleder Ståle Nordmo. Styremedlem Else Margrethe Ballo (Felleskjøpet) var ikke tilstede når bildet ble tatt.

Nordnorsk Landbruksråd er et samarbeidsforum for landbrukets organisasjoner og skal bidra til å fremme landbrukets felles interesser i regionen.

Les også:  46,5 kilometer ny asfalt på Helgeland

Landbruksrådet skal være en arena for læring, nettverksbygging og koordinering for tillitsvalgte og ansatte på regionalt nivå, bidra til en koordinert samfunnskontakt i regionen og delta i utvikling av regional grønn næring og bruk av regionale virkemidler.

Deltakerne i Landbruksrådet er bøndenes organisasjoner; i utgangspunktet medlemsorganisasjonene i Norsk Landbrukssamvirke, Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.