Ny undersøkelse: Dette er de hotteste yrkene ifølge norske single

sommer ferie

Jobber du som snekker eller prosjektleder? Da har vi gode nyheter til deg! En ny kartlegging fra datingappen happn viser nemlig at dere har noen av de mest attraktive jobbene i datingverden. Happn gir her en oversikt over hvilke yrker som er mest populære blant norske single, og hvilke som får mest positiv oppmerksomhet online.

Det viser seg at det er hendige personer som slår an hos single. happns kartlegging viser nemlig at snekkere har størst sjanse for en romanse og får flest Crushes. Det er også denne yrkesgruppen som er den vanligste blant brukerne av appen.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Men hvem er det som får mest oppmerksomhet i datingsfæren? I tillegg til snekkere har også prosjektledere og selvstendig næringsdrivende gode muligheter og oppfattes som noen de mest attraktive yrkene. Lenger ned på listen finner vi journalister og fotografer.

– Det er interessant at vi kan se et mønster i de jobbene som er mest attraktive. Yrket ditt kan si mye om deg og personligheten din, og dessuten tror jeg at det kan være en god ice breaker. Til syvende og sist vil vi jo oppmuntre single til å ta med så mye informasjon om seg selv i sin datingprofil. Hvem vet? Til og med små detaljer kan være starten på en kjærlighetshistorie, sier Simone Quist, Country Manager i happn.

Les også:  Datingåret 2023: Norske single dropper date nummer to

Topp 10 mest attraktive yrker ifølge single:

1. Snekker
2. Prosjektleder
3. Selvstendig næringsdrivende 4. Kokk
5. Rørlegger
6. Jurist
7. Eier
8. Arkitekt
9. Journalist
10. Fotograf

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.