Ny Smudi-smak fra Lerum til Bodø-butikkene

lerum

Suksessen fra 2020 er basert på ideen om å ta ut den naturlig søtningen fra frukt og bær, og tilsette det til en ny ladning med frukt og bær. På den måten skapte Lerum en helt ny påleggskategori: Frukt og bær – tilsatt frukt og bær. Innovasjonen fikk navnet Smudi-pålegg.

– Selv om vi i Lerum hele tiden tenker nytt, og forsøker å være nyskapende hver eneste dag, så var det faktisk første gang vi har skapt en helt ny påleggskategori, sier Marte Åril.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Når Lerum nå kommer med en ny smak i serien er de svært spent på hvordan forbrukerne tar i mot produktet.

– Ettersom Smudi-pålegg fremdeles er et helt nytt påleggskonsept forventer vi fremdeles at forbrukerne finner nye bruksområder – i tillegg til den klassiske brødskiva, selvfølgelig.

Smudi-pålegg består kun av frukt og bær, og pålegget har derfor vekket interesse hos både bevisste småbarnsforeldre, så vel som interesseorganisasjoner som SunnereBarn.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Som matprodusent må vi simpelthen ta vårt ansvar for folkehelsa. Vi ønsker at nordmenn skal kunne spise godt pålegg med god samvittighet hver eneste dag om de vil – også de som ønsker å leve sunt, sier Grethe Lerum. 

Jordbær og Banan fikk toppscore og terningkast 6 ved lansering i fjor, og Lerum har tro på at Mango og Fersken vil få minst like gode resultater. Pålegget er testet på et bredt panel med barn som mener dette er den beste smaken hittil. 

Les også:  Test: Disse kjøleboksene er best til bilferien

– Barn elsker å drikke smoothie med Mango, og nå får barna smaken som pålegg på brødskiva eller i frokostblandinga, sier Lerum.

Hun er svært fornøyd med at distribusjonen av pålegget er bred.

– Innovasjon og nyskaping er viktig også for kjedene, og Lerum er takknemlige for at samtlige lavpriskjeder har tatt inn Smudi-pålegg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.