ANNONSE: Hev/senk skrivebord – En investering i helsen og arbeidsmiljøet!

Annonse:

Nordmenn bruker stadig mer tid på stillesittende aktiviteter både på jobb og i fritiden, og sitter gjerne stille mange timer om dagen. Dette er et resultat av både mindre fysisk aktivitet i hverdagen og en økende grad av stillesittende aktiviteter, samtidig som flere og flere får mindre fysiske jobber, og ting blir mer digitalt.

Stillesittende arbeid er ikke sunt på sikt, og kroppene våre er ikke bygget for å sitte stille i så lange perioder. Med et hev- og senkbart skrivebord (pult) på kontoret får du som bedrift bedre forutsetninger for å skape et godt arbeidsmiljø og for å forbedre de ansattes helse.

Helsen og trivselen til dine ansatte er viktig for at de skal kunne gjøre en best mulig jobb. Og ergonomiske kontormøbler er derfor viktige for et godt arbeidsmiljø. Hos DPJ Workspace finner du hev- og senkbare skrivebord (pult) som bidrar til et bedre arbeidsmiljø ved at man får muligheten til å variere arbeidsstillingen i løpet av dagen. Dette har mange positive effekter, og forebygger blant annet rygg- skulder og nakkeproblemer. Her kan du lese om fordelene med et justerbart skrivebord.

Hold kroppen i bevegelse – Forbedre helsen og arbeidsmiljøet med et hev- og senk pult

Ifølge Helsedirektoratet bruker nordmenn i dag i gjennomsnitt ni timer om dagen på stillesitting. Stillesitting i lengre perioder er ikke bra, og kan faktisk bidra til dårlig helse. Noe av det viktigste for en god helse er å minimere tiden man bruker i ro, og å unngå stillesitting over lengre perioder. En redusering av stillesitting har store helsegevinster.

Det er gjerne på jobb man sitter stille lengre perioder i strekk. Og ettersom det gjerne er her man tilbringer mesteparten av dagen sin er det er flere tiltak man kan gjøre på jobb, for å forbedre helse og arbeidsmiljø. En av de enkleste tiltakene er å investere i et justerbart skrivebord og prøve å variere sittestillingen sin i løpet av arbeidsdagen.

6 fordeler med et hev/senk skrivebord

1.  En variert arbeidsstilling, som øker aktivitetsnivå og minsker belastningen for rygg og nakke.

2.  Enkelt å tilpasse. Skrivebordet justeres enkelt i høyden, ved å trykke på en knapp. Vi har jo alle ulik høyde, og derfor er en hev og senk pult perfekt, og passer til alle, siden den kan tilpasses til den enkelte persons ønsker.

3.  Fettforbrenningen øker. En person forbrenner faktisk ca. tre ganger så mye energi hvis han eller hun står og jobber fremfor å sitte hele dagen.

4.  Bedre holdning. Risikoen for rygg- og nakkeskader minsker, og man får en mye bedre, mer naturlig holdning om man står og jobber.

5.  Bedre helse à bedre resultater. Når man har det godt, og har en god helse, presterer man også bedre.

6.  Økt blodsirkulasjon, noe som er bra for både hjertet og helsen.

Velg en hev senk pult

Hev og senk skrivebord er optimalt uansett arbeidsplass, yrke eller industri. Uavhengig av dette vil alle kunne jobbe mer komfortabelt med en hev/senk pult. Om man velger et stabilt justerbart skrivebord av høy kvalitet behøver man ikke flytte tungt eller sensitivt utstyr frem og tilbake, og man trenger ikke ha fast plass på kontoret.

Å redusere stillesittende tid kan forbedre fysisk, metabolsk og mental helse. I tillegg kan det forbedre energinivå og produktivitet på jobben. Invester i helsen og arbeidsmiljøet, og kjøp et hev- og senkbart skrivebord i dag!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.